Ion Lungu spune că primește sute de mesaje de regret că nu mai candidează: Decât să te huiduie oamenii, mai bine să te regrete


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care a anunțat, marți, că nu va candida pentru un nou mandat de primar a declarat, miercuri, în conferința de presă săptămânală de la sediul Primăriei Suceava, că a primit sute de mesaje de regret din partea unor suceveni.

„Vreau să mulțumesc sucevenilor pentru sutele de mesaje pe care mi le-au trimis de regret, de încurajare”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că mesajele au venit și din domeniul privat și din domeniul public.

Ion Lungu i-a mulțumit în mod special rectorului USV Mihai Dimian care i-a trimis un mesaj foarte frumos.

Primarul Ion Lungu a evitat să vorbească despre cum s-a ajuns la decizia de retragere, precizând doar că aceasta este de acum „istorie”

Întrebat de ce a luat decizia dacă în sondaje era peste scorul electoral al PNL, Ion Lungu a spus că în sondaje era pe primul loc.

„În sondaje eram pe primul loc, nu peste partid”, a spus Lungu care a menționat că decizia de retragere este de acum istorie.

„Am o vorbă: vine un moment în care decât să te huiduie lumea, mai bine să te regrete. Am sute de mesaje, dar e bine așa. E bine să dăm dovadă de maturitate. Ajunge 20 de ani, cinci mandate. Mulțumesc sucevenilor că m-au votat și m-au suportat în acest timp”, a mai declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de