Gheorghe Șoldan: Dr. Gelu Duprii va fi un primar mai bun la Gura Humorului. Guvernul PSD îl susține să ne apucăm mai repede de centura rutieră


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, consideră că orașul Gura Humorului are nevoie de un nou început sănătos, iar acesta îl poate asigura dr. Gelu Duprii care vine cu o nouă viziune și cu un sprijin important din partea partidului de guvernământ pentru proiectele de continuare a dezvoltării orașului.

„În spatele imaginilor cu turiști veseli, peisaje frumoase și mâncăruri apetisante, Gura Humorului este un oraș în care sunt suficiente probleme nerezolvate de ani buni și, evident, foarte mulți humoreni nemulțumiți. Aceștia nu ies la vot, pentru că în oraș s-a inoculat ideea că „oricum ies ei”. De data aceasta nu trebuie să mai fie așa, mai ales că un tânăr care a reușit să obțină destul de multe voturi în 2020 are acum în spate cel mai mare partid din România și o echipă puternică”, a declarat Gheorghe Șoldan.

El spune că faptul că au mai trecut patru ani cu actuala administrație, iar problemele au rămas nerezolvate, este încă o dovadă în plus că e nevoie de o schimbare de viziune la Gura Humorului.

„De la defecțiunile frecvente ale sistemului de canalizare, la cablurile atârnate între stâlpi, lipsa unui contract cu o firmă care să curețe drumurile din oraș, până la faptul că la spital nici măcar o banală operație de colecist sau o cezariană nu se poate face, lista este destul de lungă”, a explicat deputatul social-democrat.

Potrivit lui Șoldan, dr. Gelu Duprii are soluții nu doar pentru a revigora sistemul medical din Gura Humorului, ci și pentru celelalte probleme ale orașului și că faptul că este tânăr și vine cu o altă viziune, cu o altă mentalitate vine în sprijinul său.

„Așa cum am discutat și cu premierul Marcel Ciolacu săptămâna trecută, la Suceava, varianta ocolitoare de la Gura Humorului este astăzi o certitudine, fiind deja aprobată de Guvernul PSD. Avem nevoie să aducem fondurile cât mai rapid la Gura Humorului și să ne apucăm de treabă”, a spus Șoldan.

El a arătat însă că pentru asta e nevoie ca humorenii să iasă la vot cu încrederea că pot face o schimbare atât în orașul Gura Humorului cât și în județul Suceava.


Intră acum și în grupul de