Gheorghe Șoldan, la Broșteni, la lansarea candidatului PSD la funcția de primar, Dorel Deneș: Împreună facem schimbarea pentru Broșteni și pentru județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a participat la lansarea candidatului PSD pentru funcția de primar al orașului Broșteni, Dorel Deneș, unde a transmis că împreună vor face schimbarea pentru Broșteni și pentru județul Suceava.

Potrivit lui Șoldan, Dorel Deneș este un tânăr antreprenor de succes care vrea să demonstreze că Broșteniul poate fi cunoscut nu doar ca orașul cu cea mai mare întindere din România, ci și ca orașul care s-a dezvoltat foarte mult după alegerile din 2024 cu proiecte concepute pentru dezvoltarea zonei și pentru a sprijini locuitorii satelor care alcătuiesc orașul Broșteni.

El a arătat că sute de persoane au venit să-i susțină pe Dorel Deneș și echipa lui, iar mesajul a fost clar că și șa Broșteni se dorește schimbarea.

„Am venit să-l susțin pe Dorel Denes alături de colegii mei din PSD Suceava și să le transmit, la rândul meu, un mesaj tuturor oamenilor din Broșteni: PSD este cel mai puternic partid din România și vom guverna în continuare și după alegerile parlamentare din acest an. Șansa dezvoltării rapide a unui oraș precum Broșteniul este reprezentată de o viziune tânără și o echipă puternică. Indiferent de ofuscarea unora, realitatea nu poate fi schimbată. Orașul Broșteni a rămas împietrit în timp. Să fim sinceri! Există comune mai dezvoltate în Țara Dornelor”, a spus Gheorghe Șoldan.

El a subliniat că zona este extraordinară și trebuie ca acest potențial turistic imens să fie pus în valoare, să fie concepute proiecte, să fie găsite finanțări, să fie implicați și ajutați antreprenorii locali și să crească numărul locurilor de muncă.

„Unul dintre obiectivele mele este dezvoltarea Bazinului Dornelor și implicit a orașului Broșteni. Dorel a demonstrat deja capacități remarcabile în sectorul privat și sunt convins că va fi un manager de succes și în administrația publică. Nu e singur. Are sprijinul echipei sale, al colegilor de la Suceava și al parlamentarilor social-democrați suceveni. Avem nevoie însă și de sprijinul vostru, oameni buni. Pe 9 iunie”, a transmis Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de