Gheorghe Flutur, la lansarea candidaturilor primarilor liberali din Frătăuții Noi și Frătăuții Vechi: Vom continua modernizările și lansăm proiecte pentru parcuri industriale la A7, care nu va fi departe de aici.


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat duminică la lansarea candidaturilor lui Antemie Cristinel Dinu și Olari George, doi primari în funcție și viitori primari, de la Frătăuții Vechi și respectiv Frătăuții Noi.

Căminul cultural a fost plin la Frătăuții Vechi, unde actualul primar și-a lansat candidatura.

Însoțit de o echipă de consilieri tineri și foarte hotărâți Antemie Cristinel Dinu dorește să continue marile proiecte pentru Frătăuții Vechi.

Astfel, acesta spune că se vor finaliza lucrările de apă canal, se va continua asfaltarea străzilor care au mai rămas de modernizat, că se va construi o creșă, dar și se va crea o zonă industrială în proximitatea centurii municipiului Rădăuți, proiecte pentru tineret, proiecte sportive, pentru zone de agrement.

Președintele Flutur l-a asigurat de tot sprijinul în perioada care urmează, cerând un vot pentru primarul liberal.

O sală arhiplină a fost și la Frătăuții Noi, la lansarea  candidatului PNL. Principale proiecte ale primarului Olari George se referă la punerea în funcțiune a instalației de apă și canal și extinderea lor, mult așteptata modernizare a căminului cultural din Frătăuții Noi, anveloparea primăriei și aducțiunea de gaz metan. Președintele Flutur a precizat că una dintre prioritățile mandatului care se încheie a fost modernizarea drumurilor județene Rădăuți – Frătăuții Noi – Bilca și Siret – Frătăuții Noi – Bilca, drumuri cu sensuri giratorii, pe care nu le găsești nici pe drumurile naționale.

El i-a asigurat pe cetățenii din Frătăuții Noi că vor avea tot sprijinul pentru modernizarea localității și alături de Frătăuții Vechi vor fi lansate proiecte pentru parcuri industriale la A7, care va trece nu foarte departe de această zonă.


Intră acum și în grupul de