Mugur Corlățan, alături de Lucian Harșovschi: Cred că Suceava este pe drumul cel bun. Suceava nu a fost bine în acea perioadă neagră a Covid-ului când conducerea spitalului a fost înlocuită cu o conducere militară


Intră acum și în grupul de

Unul dintre membrii echipei lui Lucian Harșovschi, Mugur Corlățan, spune că municipiul Suceava este pe drumul cel bun.

„Este Suceava bolnavă? Eu cred că Suceava este pe drumul cel bun. Suceava nu a fost bine în acea perioadă neagră, acea perioadă a Covid-ului Suceava nu a fost bine. Ne aducem cu toții aminte blocajul de la spital, ne aducem cu toții aminte că mașinile de armată erau poziționate în fața spitalului. Suceava nu a fost bine când conducerea spitalului a fost înlocuită cu o conducere militară și toate procedurile au trebuit făcute de militari la vremea respectivă”, a spus Corlățan.

Mugur Corlățan are 44 de ani, din care peste 25 de ani de activitate profesională, este căsătorit și este, de asemenea, tatăl a 2 copii minunați.

“Cu respect și cu gândul la viitorul nostru comun, am decis să candidez pentru funcția de consilier local în echipa lui Lucian Harșovschi, actualul viceprimar și candidat pentru funcția de primar al orașului nostru. Motivația mea pentru a candida vine din dorința sinceră de a contribui activ la dezvoltarea și îmbunătățirea calității vieții în municipiul Suceava. În Lucian Harșovschi am găsit un partener dedicat și motivat, cu o viziune clară asupra direcției în care ar trebui să se îndrepte orașul nostru. Experiența și abilitățile sale în administrație, combinate cu valorile și principiile pe care le împărtășim, m-au convins că acesta este partenerul potrivit alături de care să pornesc la acest drum important. Vrem să fim o voce puternică pentru evoluția municipiului Suceava, să promovăm transparența, responsabilitatea și eficiența în administrație și să lucrăm împreună pentru a crea un mediu urban mai sigur, mai curat și mai prosper pentru toți locuitorii”, a explicat Corlățan.

El a dat asigurări că împreună cu Lucian Harșovschi vor fi reprezentanți activi și implicați  în comunitate, mereu deschiși să asculte și să susțină interesele cetățenilor.

„Prin unirea eforturilor și colaborarea noastră, suntem pe cale să construim un viitor tot mai bun pentru municipiul Suceava”, a mai spus acesta.

Lucian Harșovschi a declarat că în calitate de director general al Thermonet, Mugur a avut ocazia să lucreze în strânsă legătură cu comunitatea locală și să înțeleagă nevoile și provocările cu care se confruntă sucevenii.

„Am încredere în Mugur, cred că are determinarea necesară pentru a construi împreună în Suceava și mai ales știu că are pasiunea lucrurilor bine făcute. Îi mulțumesc că a ales să facă parte din echipă și sunt sigur că alături de el, de echipă, de suceveni, vom reuși!”, a concluzionat Harșovschi.


Intră acum și în grupul de