Gheorghe Flutur, după o vizită pe șantierele de drumuri județene: Veste bună pe tronsonul Moara – Frumoasa – Liteni. Se toarnă asfalt.


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vizitează, marți, șantierele de drumuri județene. „Veste bună pe tronsonul Moara – Frumoasa – Liteni. Se toarnă asfalt. Mai sunt câteva sute de metri de asfaltat în zona podului de la Liteni Moara”, a spus Flutur.

El a menționat că aici lucrările au fost mai complexe pentru că au trebuit înlocuite unele plăci de beton care jucau, nu aveau stabilitate.

„Acum, peste plăcile rămase se pune o membrană geogrilă care să facă aderența între beton și asfalt, un fel de plasă rabitz”, a explicat președintele CJ Suceava.

El spune că a fost o perioadă de disconfort pentru populație, dar că lucrările se apropie de final cu acest tronson de drum.

„În continuare CJ Suceava asfaltează în Horodniceni, la Rotopănești și în această după-amiază începem la Cornu Luncii – Dumbrava.  De fapt acest drum va fi drumul care face legătura cu stațiunea turistică Mălini”, a spus Flutur.

𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐃𝐀𝐓 𝐃𝐄 𝐏𝐍𝐋 𝐅𝐈𝐋𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐒𝐔𝐂𝐄𝐀𝐕𝐀, 𝐂𝐎𝐃 𝐀𝐄𝐏 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟏𝟓


Intră acum și în grupul de