Gheorghe Flutur susține doi tineri fermieri liberali de toată isprava pentru funcțiile de primar la Forăști și Cornu Luncii  


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur,  a încheiat marți seara un maraton de întâlniri electorale.

Astfel, după întâlnirile cu locuitorii din Fântâna Mare și din Bogdănești, spre seară Gheorghe Flutur, alături de senatorul Daniel Cadariu, au fost la Forăști și la Cornu Luncii pentru lansarea altor două candidaturi la alegerile locale.

La Forăști președintele Flutur l-a lansat pe candidatul liberal Lăzărică Nicolae Clement, un tânăr fermier și familist, care a adunat câteva sute de oameni la Manolea.

Oamenii s-au adunat într-o atmosferă optimistă, exprimându-și dorința de schimbare.

Forăști este o comună cu 10 sate și un cătun, având nevoie de investiții. Oamenii așteaptă proiectul de gaz metan, iar președintele Flutur le-a prezentat proiectul de modernizare a drumului județean care trece prin această localitate. Oamenii își pun speranța în tandemul Lăzărică – Flutur pentru modernizarea și dezvoltarea tuturor satelor din comuna Forăști.

Tot în această după-amiază, la Cornu Luncii, în satul Băișești, președintele Flutur a avut o întâlnire cu electoratul și l-a prezentat pe candidatul la primărie, Verdeș Lucian, un tânăr fermier de toată isprava, om gospodar și bine pregătit, cu un program ambițios pentru comuna Cornu Luncii.

Așteptările oamenilor sunt mari pentru implementarea sistemului de canalizare în comună, existând nevoia de extindere a rețelei de apă și canalizare pe străzile laterale, atât în Cornu Luncii cât și în Băișești, Brăiești, Dumbrava, Păiseni, Sasca Mare, Sasca Mică, Sasca Nouă și Șinca . Există proiecte curajoase din partea candidatului Verdeș, astfel încât comuna Cornu Luncii să aibă toate serviciile asigurate pentru populație, referindu-ne în special la gaz metan, rețeaua de apă și canalizare pentru toate localitățile și drumurile asfaltate în toate localitățile, lucruri așteptate de cetățenii din comuna Cornu Luncii.

Așadar, astăzi, din cei 4 candidați lansați de președintele PNL, 3 sunt mai tineri, dar cu multă energie, pregătiți și harnici, atât la Bogdănești, cât și la Forăști și Cornu Luncii, dar și un primar cu multă experiență și numeroase proiecte europene, o adevărată școală de administrare publică locală, primarul de la Fântâna Mare.

„Avem candidați excepționali, noi, liberalii”, a concluzionat Gheorghe Flutur.

𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐃𝐀𝐓 𝐃𝐄 𝐏𝐍𝐋 𝐅𝐈𝐋𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐒𝐔𝐂𝐄𝐀𝐕𝐀, 𝐂𝐎𝐃 𝐀𝐄𝐏 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟏𝟓


Intră acum și în grupul de