Viceprimarul Lucian Harșovschi reclamă că peste afișul său s-au lipit alte afișe electorale de cei care trebuiau să-și retragă o parte din afișele puse în plus


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a atenționat, miercuri seara, că deși legislația prevede că pe fiecare panou electoral poate fi aplicat un singur afiș din partea unui partid politic, la Suceava sunt unii competitori care nu respectă legea și nici deciziile Biroului Electoral.

„A început campania electorală și, din păcate, unii nu au înțeles că trebuie să respecte regulile”, a spus viceprimarul.

Harșovschi spune că a găsit afișe electorale ale sale acoperite de afișe ale candidatului PSD la funcția de primar, Vasile Rîmbu.

„Așa înțeleg unii să respecte legislația. Pe lângă faptul că au lipit peste afișul meu au și câte trei afișe pe afișier”, a declarat viceprimarul care a menționat că legea este clară și prevede că se poate amplasa câte un singur afiș electoral pe panou.

El amintește că a fost emisă și o decizie a Biroului Electoral Municipal Suceava care a dispus înlăturarea afișelor amplasate în plus, iar contestația făcută de PSD Suceava la BEJ Suceava a fost respinsă.

„Nu doar că nu au îndepărtat afișele în plus, ci au lipit și pe afișul meu, iar această situație este în tot municipiul Suceava”, a reclamat Lucian Harșovschi.

El s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă aceste persoane ar conduce municipiul Suceava și nu respectă regulile.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de