Gheorghe Șoldan, la Boroaia: Cu primari precum Vasile Berariu în echipa mea sunt încrezător că vom reuși să venim cu proiecte pentru bunăstarea fiecărei comunități pentru că doar așa putem vorbi de o dezvoltare sănătoasă a județului Suceava.


Intră acum și în grupul de


Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a participat marți după amiaza la Boroaia la un miting electoral la care au fost prezenți sute de locuitori ai comunei și cărora le-a transmis că împreună cu primari ca Vasile Berariu, care a dezvoltat foarte mult comuna și a inițiat noi proiecte de dezvoltare, va fi adusă bunăstarea în fiecare localitate ceea ce înseamnă o dezvoltare sănătoasă a județului Suceava.

„Vasile Berariu este, fără îndoială, unul dintre cei mai performanți primari din județ și m-am bucurat să fiu ieri după-amiază alături de el la lansarea candidaturii pentru un nou mandat în fruntea comunei Boroaia. Evenimentul a avut loc în moderna sală de sport inaugurată în toamna anului trecut. Au fost prezenți ieri după-amiază câteva sute de locuitori ai comunei, un semn clar al încrederii pe care comunitatea o are în Vasile”, a spus Șoldan.

El a subliniat că este o situație firească pentru că sub administrarea lui Vasile Berariu și a echipei sale, comuna Boroaia s-a dezvoltat foarte mult și că și în actualul mandat, 2020-2024, au avut loc schimbări semnificative: de la renovarea școlilor și grădiniței, modernizarea drumurilor, extinderea rețelelor de apă, canalizare și iluminat public, până la construirea sălii de sport, una dintre cele mai moderne din județ.

„Nu doar atât, Vasile Berariu a pus bazele unor proiecte esențiale pentru viitor, cum ar fi rețeaua de gaz pentru toate satele comunei, un proiect ce va spori confortul și va îmbunătăți standardul de viață al fiecărui cetățean”, a menționat deputatul.

Mai mult, privind spre viitor, Vasile Berariu își propune să continue aceste realizări, cu proiecte ambițioase precum construirea unei piste pentru biciclete, digitalizarea serviciilor publice și înființarea unui parc fotovoltaic, continuând să acceseze fonduri europene și guvernamentale pentru finalizarea lucrărilor de infrastructură.

„În realizarea tuturor acestor proiecte mari pentru Boroaia, parlamentarii PSD Suceava au fost alături de primarul Vasile Berariu și am ținut ieri să le vorbim boroienilor despre puterea echipei. O echipă a PSD Suceava care pe 9 iunie are nevoie de cât mai multe voturi, pentru a câștiga și președinția Consiliului Județean Suceava.

Cu primari precum Vasile Berariu în echipa mea, sunt încrezător că vom reuși să venim cu proiecte pentru bunăstarea fiecărei comunități, pentru fiecare localitate, pentru că doar așa putem vorbi de o dezvoltare sănătoasă a județului Suceava. E nevoie de un alt ritm de dezvoltare a județului!

Județul Suceava nu trebuie să mai fie printre ultimele la salarii și la localități racordate la sisteme de apă potabilă și primul la numărul de copii cu părinți plecați la muncă în străinătate.  Acestea nu sunt vorbe electorale, sunt realități, oameni buni”, a transmis, cu încredere într-un viitor mai bun, Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de