Senatorul PSD Gheorghiță Mîndruță, atac la senatorul PNL Daniel Cadariu: Până acum lumea nu știa cine este, dar a devenit „ăla care îi ia apărarea lui Flutur” ce își bazează campania pe realizările altora


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava Gheorghiță Mîndruță a criticat, sâmbătă, într-un comunicat de presă, atât pe senatorul PNL Daniel Cadariu pentru că s-ar fi remarcat doar prin declarații „slugarnice”, dar și pe președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care își bazează campania pe realizările altora, respectiv pe proiectul Autostrăzii A 7 care este atributul Ministerului Transporturilor sau pe realizările primarilor din județ.

„Domnul Cadariu încearcă să fie ironic dar reuşeşte să fie numai slugarnic şi ipocrit. Slugarnic pentru că iese public numai la comanda şefului său ca să-i ia apărarea şi doar pentru a-şi asigura un loc eligibil pe listele parlamentare.  Ipocrit pentru că în mod cert nu este cel mai potrivit om politic care poate vorbi despre realizări. Ba mai mult, dacă întrebi pe stradă 10 suceveni, cine este domnul Cadariu, 10 dintre ei nu vor şti să răspundă. În schimb, în momentul de faţă, dacă întrebi aceiaşi oameni cine este Gheorghe Şoldan, vor şti. De ce? Pentru că domnul Cadariu nu s-a remarcat cu nimic în aceşti ani, în timp ce deputatul Gheorghe Şoldan a reuşit ca în mai puţin de 4 ani să se facă remarcat atât la nivel naţional, cât şi local”, a arătat senatorul PSD.

Mai mult, el susține că, în plus,  nimeni nu ştie că domnul Cadariu a fost ministru al Antreprenoriatului și Turismului.

„Nici măcar antreprenorii sau cei din industria turismului, pentru că în mandatul său nu i-a ajutat cu nimic. De altfel, PSD de asta a şi venit la guvernare, ca să scoată ţara din încurcăturile în care au băgat-o guvernările de dreapta începând cu toamna lui 2019. Şi am reuşit să rezolvăm problemele tării. Iar românii ştiu asta, dovadă fiind gradul de încredere pe care îl au în PSD, faţă de PNL”, a adăugat senatorul Gheorghiță Mîndruță.

El a punctat că senatorul Cadariu ar trebui să știe că șeful său de partid este cel care se laudă cu investițiile altora.

„De asemenea, dacă va întreba sucevenii, domnul Cadariu va avea supriza să constate că specialistul în selfie este chiar domnul Flutur, care taie panglici la investiţii de-ale primarilor, de-ale Ministerului Transporturilor, de-ale altor instituţii ale statului, investiţii la care nu a contribuit cu nimic. Din această cauză sunt supăraţi pe el inclusiv primarii liberali. Pentru că le fură fără nicio jenă munca, eforturile lor, proiectele lor şi le trece pe persoană fizică”, a continuat Mîndruță.

Totodată, el a punctat că întreaga campanie electorală a lui Gheorghe Flutur se bazează pe Autostrada A 7 cu care nu are nicio legătură.

„ De altfel, întreaga sa campanie se bazează pe Autostrada 7, investiţie care nu are nici în clin, nici în mânecă cu Consiliul Judeţean şi pe ceea ce au realizat primarii în unităţile lor administrative. Nu pe munca sa. Şi face asta nu de voie, ci de nevoie, pentru că nu poate arăta clar, cu degetul, un proiect de anvergură al Consiliului Judeţean dus la capăt în ultimele două mandate. Dar poate în schimb să facă „oacacaaa!”. De asta ne-a convins!”, a subliniat senatorul.

Gheorghiță Mîndruță mai spune că senatorul Cadariu va fi cunoscut doar ca apărător al lui Flutur.

„Cu alte cuvinte, domnul Cadariu, prin declaraţiile sale nu face decât să iasă din anonimat. Aşa vor şti şi sucevenii cine este domnia sa, anume: „ăla care îi ia apărarea lui Flutur”. E bine şi aşa, dacă altfel nu s-a remarcat cu nimic ca om politic”, a concluzionat senatorul Gheorghiță Mîndruță.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de