Deputatul PSD Mirela Adomnicăi, răspuns pentru deputatul liberal Bogdan Gheorghiu: El și colegii săi simt tot mai acut că vor pierde, iar frica îi împinge să facă atacuri în mass-media


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, o replică deputatului PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu în care acesta acuză candidații PSD la funcțiile de primar al Sucevei și de președinte al Consiliului Județean Suceava că vor impune „dictatura controlată” în instituții dacă vor câștiga alegerile.

Mirela Adomnicăi

Vă prezentăm integral replica deputatului PSD Mirela Adomnicăi:

„Când cei care ar trebui să răspundă pentru șpăgile de 40.000 de euro de la Consiliul Județean Suceava strigă „hoții”

Astăzi, deputatul PNL Bogdan Gheorghiu a emis un comunicat de presă în care acuză PSD că va administra Primăria Suceava și Consiliul Județean Suceava printr-o „dictatură controlată”. Această afirmație se bazează pe o declarație scoasă din context a dlui Vasile Rîmbu, făcută într-o conferință de presă mai veche.

Bogdan Gheorghiu, are dreptate într-o singură privință: după alegerile din 9 iunie, vom administra atât Primăria municipiului Suceava, cât și Consiliul Județean Suceava.

Gheorghiu și colegii săi simt tot mai acut că vor pierde, iar frica îi împinge să facă astfel de atacuri în mass-media.

Referitor la „dictatura controlată”, dragi suceveni, vă rog să vă gândiți la un singur lucru: câte articole critice la adresa lui Gheorghe Flutur ați citit în ultimii ani? Suntem unul dintre cele mai sărace județe ale României, conform datelor oficiale ale Institutului Național de Statistică.

Avem printre cele mai mici salarii, suntem județul cu cele mai multe localități care nu sunt conectate la rețele de apă potabilă, iar canalizarea și gazele sunt încă un lux. Avem, de asemenea, cei mai mulți copii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate.

Sute de kilometri de drumuri județene sunt de pământ, pietruite sau pline de gropi, iar locurile de muncă bine plătite există doar în pliantele din campaniile anterioare.

Investitorii?

Doar în comunicatele trimise de biroul de presă al PNL.

Vă-ntreb din nou: câte articole critice la adresa administrației județene conduse de Gheorghe Flutur ați citit în ultimii ani?

Un președinte de consiliu județean care, în atâtea mandate, nu are nicio realizare majoră și a fost nevoit să folosească fotografii de pe internet cu autostrăzi, pe care le-a pus pe bannere.

Și tocmai el, prin oamenii săi, vorbește de „dictatură controlată”?

Și prin vocea cui?

A unui deputat care se află în spatele unui post de televiziune controlat tot de ei.

Închei cu o ultimă întrebare și temă de reflecție: în care județ din România, dacă vicepreședintele Consiliului Județean ar fi arestat pentru corupție, pentru șpăgi de 40.000 de euro, președintele ar scăpa fără să fie întrebat măcar o dată despre acest subiect în emisiunile la care a fost prezent?

Dragi suceveni, acesta este încă un motiv foarte bun pentru care pe 9 iunie trebuie să schimbăm modul în care a fost condus acest județ.

De prea mulți ani”

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de