Sala Sporturilor din Hordnic de Jos ce poartă numele canotorului Mihăiță Țigănescu a fost inagurată


Intră acum și în grupul de

Sala Sporturilor „Mihăiță Țigănescu” din comuna Horodnic de Jos a fost inaugurată, duminică, în prezența locuitorilor comunei, a autorităților locale, a unor primari din județ, dar și a mai multor oficialități județene.

Primarul comunei, Ionel Andrișan, a declarat că proiectul sălii de sport a fost inițiat în anul 2019 de fosta administrație locală, iar ulterior el s-a preocupat ca investiția, realizată prin CNI, să fie finalizată.

El spune că investiția a fost finalizată ca urmare a bunelor intenții și seriozității constructorului.

„ A fost un șantier care a durat un an de zile, un timp scurt mai ales că a fost multă muncă și sunt foarte mulțumit de rezultat”, a precizat primarul.

Această investiție aparține comunității, realizată pentru copiii noștri, pentru cei care doresc să practice sportul.

Totodată, primarul Ione Andrișan a spus că sala poartă numele canotorului olimpic, campionul european Mihăiță Țigănescu, ce este născut în această comună și care este și cetățean de onoare al localității.

El nu a putut fi prezent întrucât se antrenează pentru Jocurile Olimpice de la Paris, dar a transmis un mesaj locuitorilor în care i-a asigurat că va continua să promoveze cu mândrie locul de unde provine și i-a îndemnat pe copii să pășească cu pasiune pentru sport în noua sală de sport din comună.

La eveniment au luat cuvântul subprefecții de Suceava Cristian Șologon și Florin Sinescu, dar și senatorul de Suceava Gheorghiță Mîndruță.

Sala de sport a fost inaugurată cu un meci demonstrativ de volei.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de