O femeie a încercat să fure cu căruciorul de copii mai multe haine dintr-un magazin de fashion dintr-un mall din Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie de 37 de ani a fost surprinsă când încerca să fure dintr-un magazin de fashion dintr-un centru comercial din municipiul Suceava mai multe haine.

Secția  de Poliție Burdujeni  a fost sesizată vineri seara printr-un apel direct de către  managerul unui magazin de fashion din incinta unui mall din Suceava cu privire la faptul că o femeie a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte.

Patrula de poliție trimisă la fața locului a stabilit că o femeie de 37 de ani din Rădăuți a fost oprită de către un agent de pază, aceasta trecând de casele de marcat cu mai multe articole de îmbrăcăminte în valoare de 319  lei, pe care le-a pus pe căruciorul de copii ce-l avea asupra sa.

Bunurile în cauză au fost recuperate, iar reprezentantul magazinului a relatat faptul că magazinul nu se constituie parte civilă în procesul penal.

În cauză a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Compartimentului Sisteme de Pază, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Furt„ persoana în cauză urmând a fi amprentată și fotografiată de către lucrătorii Serviciului Criminalistic.


Intră acum și în grupul de