Gheorghe Flutur, la Iaslovăț alături de candidatul Dorin Solovăstru pregătește proiectul „Iaslovăț la câțiva kilometri de autostradă”.


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu primarii liberali din Rădăuți și Burla, Bogdan Loghin și respectiv Viorel Pintiliuc, au participat, duminică la prânz,  la Iaslovăț, la lansarea candidaturii de primar a omului de afaceri Dorin Solovăstru.

Dorin Solovăstru este un om foarte iubit în Iaslovăț, cunoscut pentru că asigură locuri de muncă multor oameni. „Este un om de afaceri prosper, popular și harnic, și se preconizează că va fi marea surpriză a acestor alegeri locale”, a spus Flutur.

Președintele PNL Suceava a precizat că Dorin Solovăstru dorește să se implice mai mult în sprijinirea tinerilor pentru a-și deschide afaceri și pentru a face parteneriate cu primăriile din Rădăuți, Burlă și Milișăuți.

De asemenea, el pregătește proiectul „Iaslovăț la câțiva km de autostradă”, a menționat liderul liberal.

Gheorghe Flutur a cerut gospodarilor din Iaslovăț un vot pentru echipa lui Solovăstru, dar și pentru el, la președinția Consiliului Județean, și pentru echipa sa.

Flutur a subliniat că și Iaslovăț dorește să intre într-o nouă etapă, cea de dezvoltare, de aducere acasă a celor plecați în străinătate, oferindu-le locuri de muncă mai bine plătite.

Acest lucru, potrivit lui Flutur, se poate realiza cu tânărul om de afaceri Solovăstru, care, odată ales primar, va trece la o nouă etapă, concentrându-se pe crearea de locuri de muncă.

Solovăstru știe ce trebuie făcut și face parte din echipa liberală, echipa câștigătoare, a spus Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de