Recitaluri susţinute de elevi ai Colegiului de Artă, în Parcul Central din Suceava, în avanpremiera „Simfoniilor de toamnă”


Intră acum și în grupul de

Elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava au susținut marţi după-amiază o serie de recitaluri, în Parcul Central din municipiul Suceava, într-un decor inedit, special amenajat de membrii Clubului Rotary Suceava-Bucovina.

Astfel, 250 de umbrele multicolore au fost suspendate deasupra aleilor din parc, creând o atmosferă de poveste. Câteva cărţi cu file goale, agăţate de crengile copacilor, i-au invitat pe trecători să-şi aştearnă gândurile.

Spectacolul de muzică desfăşurat în aer liber este o avanpremieră a „Simfoniilor de Toamnă”, eveniment cultural aflat la cea de-a patra ediţie, care va avea loc miercuri seara, în centrul Sucevei.

Zeci de suceveni care s-au plimbat, ieri, prin Parcul Central au audiat cântece îndrăgite de toate generațiile și s-au bucurat de un eveniment unic în Suceava.

Pe scena special amenajată lângă foișor au urcat Oana Bunduc, Vlad Vorniceanu, Ștefan Constandache, Andreica Alexandru Raicu, Ștefan Lupu, Denisa Ieremie, Beatrice Ciurariu, Daria Tofănescu, Alexandru, Devesievici, Cristian Dohanici, Cosmin Mariciuc, Iulian Avasiloaie, Alexandru Cozaciuc, Sebastian Răileanu, Ștefan Ionel, Oliviu Bobu, Iunia Boca Cucu, Denisa Dragomir, Cristian Constandache, Costin Hatnean și Eduard Hanuseac.

Elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava au fost îndrumați de profesorii Florin Ungureanu, Johannes Onesciuc, Ionuț Micliuc, Daniel Dragomirescu, Ilie Zugrav și Valentin Ianoș.

În această seară, de la ora 19.30, pe esplanada Casei de Cultură, sucevenii sunt așteptați să petreacă o seară memorabilă în compania artiştilor de la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” Chişinău. Accesul în zona cu scaune se va face pe bază de invitație. Invitațiile sunt oferite gratuit sucevenilor de către membrii Clubului Rotary Suceava-Bucovina.

„Dăruiti comunităţii împreună cu Rotary” este mesajul cu care organizatorii merg către suceveni şi anul acesta, după ecourile frumoase de la primele trei ediţii ale proiectului.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.


Intră acum și în grupul de