Flori pentru doamne și domnișoare, de 8 Martie, din partea polițiștilor, pompierilor și jandarmilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii, pompierii și jandarmii suceveni au desfășurat marți dimineața, de Ziua Internaţională a Femeii, o acțiune comună în centrul municipiului Suceava, pentru a oferi flori tuturor doamnelor și domnișoarelor.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii s-au aflat atât în mediul urban, cât şi în mediul rural pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii şi, totodată pentru a sensibiliza opinia publică în legătură cu acest eveniment.

„Poliţiştii rutieri şi cei din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au oferit doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic, flori şi felicitări personalizate”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Oamenii legii au oprit 225 de mașini, au felicitat participantele la trafic si le-au urat o primăvară frumoasă, fără evenimente rutiere, transmiţând în acelaşi timp și mesaje educative pe linie de circulaţie.

Mai mult decât atât, polițiștii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au oferit flori și în Gara Burdujeni.

De asemenea, de 8 Martie, o altă activitate a avut loc la sediul IPJ Suceava, unde poliţiştii suceveni au ţinut să le ofere colegelor de muncă un spectacol artistic pe care l-au organizat cu sprijinul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 1 Suceava, Corpului Naţional al Poliţiştilor – Biroul Teritorial Suceava şi SNAP Suceava.

„Au participat ansambluri artistice şi artişti consacraţi, spectacolul oferind momente artistice şi emoţionante celor peste 200 de femei poliţist şi soţii ale poliţiştilor. Toate doamnele au primit flori şi cadouri, iar colegele poliţist au fost felicitate pentru munca pe care o depun zilnic în slujba comunităţii”, se mai arată în comunicatul IPJ Suceava. (Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de