Cadrele didactice ale Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului deplâng trecerea la cele veșnice a profesorului de economie Sergiu Sahlean: Cu toții am pierdut un om deosebit


Intră acum și în grupul de

Colectivul de cadre didactice de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului a deplâns decesul profesorului de economie Sergiu Sahlean.

„Prima zi a noului an, 1 ianuarie 2021, o zi de tristă amintire pentru elevii și cadrele didactice de la Colegiul „Alexandru cel Bun”. S-a stins colegul nostru Sergiu Sahlean, profesor de economie, dascăl cu har, dar mai presus un om cu suflet de aur. Profesori, elevi, oameni ai școlii, cu toții am pierdut un om deosebit care ne-a umplut existența cu sfătoșenia sa, ne-a bucurat cu entuziasmul și pozitivismul său și  ne-a încălzit cu bunătatea sa.  Cu greu pot fi uitați astfel de oameni!

Zbor lin spre stele, domnule profesor! Vom păstra mereu în amintire sufletul dumneavoastră mare și generos și zâmbetul cald care ne-a luminat ziua de nenumărate ori! Să vă odihnească bunul Dumnezeu în pace și liniște!”, a transmis colectivul de cadre didactice al colegiului humorean.


Intră acum și în grupul de