Otilia a lansat un videoclip provocator pentru piesa „Bilionera”! Urmareste-l aici

Suceveanca Otilia Brumă, autoarea hitului “Bilionera”, supranumita si senzatia verii in Romania, a lansat mult asteptatul videoclip.

Piesa „Bilionera” face furori  în cluburile din toată țara, se aude pe toate stațiile radio, iar în străinătate, în Bulgaria ocupă primul loc în topurile muzicale și este printre cele mai căutate 4 piese din aplicația Shazam în Turcia. In acelasi tim, este deja prezenta in playlist-urile celor mai importante radiouri din Turcia, Albania, Maroc si multe alte tari, pe Youtube avand peste 12 milioane de vizualizari.

Otilia are deja concerte in afara tarii, pana acum in Albania, iar incepand cu 4 octombrie va incepe un turneu national in Bulgaria. “Ne aflam in pline negocieri cu agentii din Turcia, Israel si Azerbaijan pentru organizarea altor turnee”, ne-a declarat managerul Otiliei, Ionut BEJINARIU. Oriunde se duce, frumoasa cântăreaţă umple locurile, iar dupa evenimente face sute de poze si da autografe.

Videoclipul piesei “Biliomer” este unul incendiar, filmat la o piscină de fițe din capitală, în care dansează extrem de provocator alături de alte fete.

 

 

 

„Piesa Bilionera a fost cheia succesului”, a declarat suceveanca într-un interviu pentru News Bucovina.

Cântăreța va scoate o piesă în viitorul apropiat alături de un artist de talie internațională, însă până atunci Otilia își ține publicul în suspans, sperând să fie o surpriză plăcută, a completat artista.