FOTO Tinute provocatoare si miscari lascive, la un Bal al Bobocilor din Suceava. Vezi ce artista i-a innebunit pe liceeni


Intră acum și în grupul de

Cu ținute provocatoare, mișcări lascive și poziții erotice au fost întâmpinați bobocii de la Colegiul Tehnic „Petru Mușat” Suceava, de o cunoscută artistă din România, la Balul Bobocilor.

Evenimentul a avut loc miercuri seara, la Lounge Padrino Suceava din incinta Casei de Cultură, invitată fiind Alessia. Aceasta nu a venit singură, ci însoțită de trei dansatoare care au încins atmosfera cu ținutele negre foarte sumare, care au dat frâu liber imaginației tinerilor care au asistat la show-ul artistei mai bine de o oră.

bal petru musat 2014 (2)

bal petru musat 2014 (3)

Pe tot parcursul momentului muzical, Alessia a întreținut show-ul cu dialoguri deocheate cu dansatoarele, dar și cu elevele din public. Mai mult decât atât, cele trei dansatoare au exemplificat fără nicio inhibiție poziții care să stârnească fanteziile tinerilor, deși în fața lor se aflau și cadre didactice.

bal petru musat 2014 (5)

În competiția pentru titlurile de Miss și Mister Boboc 2014 de la Colegiul Tehnic „Petru Mușat” Suceava s-au înscris șapte perechi de tineri care au răspuns invitației organizatorilor și pentru o seară au rescris povestea „Doamnei și Vagabondului”.

Spectacolul bobocilor a fost completat de momente artistice susținute de elevii mai mari, toate alternante pentru a evidenția tema balului. După un tempo de vals a urmat o interpretare personalizată a vieții de liceeni la „Petru Mușat” Suceava pe ritmuri hip-hop, scenete despre cum să cucerești o colegă de clasă, despre ceaiul de la ora cinci sau intonarea piesei „Impossible” după James Arthur, aceasta stârnind emoțiile publicului. Cele șapte perechi de boboci au revenit în scenă pentru o nouă probă, după cea de prezentare, pentru a se descrise în cinci cuvinte. După alte momente artistice tinerii concurenți au fost invitați la proba de perspicacitate, unde au fost puși în situația de a răspunde unor întrebări capcană sau a unor exerciții simple de matematică.

Ultima probă din concursul de miss și mister a făcut deliciul publicului. Bobocii nu au defilat doar în ținute de seară, ci au făcut și declarații de dragoste „buclucașe”. În final, după deliberări, juriul a decis să acorde locul III elevilor Stabovei Cristi și Petrariu Mirela, locul II lui Ceghe Răzvan și Clim Bianca, iar locul I lui Codruț Ilie și elevei Cozma Andreea. Titlurile de Miss și Mister Boboc 2014 la Colegiul Tehnic „Petru Mușat” Suceava au fost obținute de Pîntea Bianca și Pânzariu Ionuț.


Intră acum și în grupul de