Motivele florale din Bucovina, sursă de inspirație pentru o nouă colecție vestimentară a creatoarei Claudia Rawlings


Intră acum și în grupul de

Motivele florale din Bucovina se află printre motivele care au inspirat-o pe creatoarea Claudia Rawlings să lanseze o colecție inedită, aflată la îmbinarea a două lumi.

Claudia Rawlings

Colecția „Forget me not” de Claudia Rawlings aduce în același loc cele două lumi ale creatoarei, absolventă a University din Kent, Marea Britanie, la specializările Design Vestimentar și Textile.

„Lumea teatrului englez, cu accente Shakespeariene, de la Globe Theather sau Royal Opera din Londra  –  colaborări ale creatoarei în ultimii ani –  și motivele florale  tradiționale românești. Motivele florale vin din Bucovina mamei sau din Teleorman , din locurile copilăriei alături de bunicii din România”, a declarat Ileana Ghinea-Voicu.

Aceasta a mai spus că vedeta colecției va fi o rochie dintr-un material de peste 100 de ani ce a fost găsit în podul unei case cumpărate de părinții creatoarei, în Ardeal.

Colecția „Forget me not” de Claudia Rawlings va fi lansată la București, miercuri, 3 iunie, de la ora 19.00, InSpayer –  strada Batistei nr 24 A.


Intră acum și în grupul de