Bianca Coștiug a uimit din nou în finala emisiunii „Românii au talent” cu un recital de seducție în masă


Intră acum și în grupul de

Seducătoare și foarte delicată, Bianca Coștiug, finalista de la „Românii au talent”, a dovedit încă o dată că marea ei pasiune pentru dans reprezintă o adevărată artă. Pentru marea finală a concursului de talente de vineri, 12 iunie, tânăra suceveancă de numai 17 ani a reușit să facă un spectacol complex pe ineditul stil de dans tribal fusion.

Ea a cucerit din nou juriul, publicul, dar și telespectatorii care au trimis mesaje de susținere chiar în timpul show-ului, pe rețeaua de socializare Twitter.

bianca costiug 1

Chiar dacă nu a câștigat competiția de talente, Bianca Coștiug a adus o premieră pe scena de la „Românii au talent”, ea fiind prima concurentă care a promovat dansul tribal fusion.

Până să urce pe scena concursului, Bianca a declarat pentru Pro Tv:

„Înainte de a intra pe scenă am 10 minute de meditație, în care încerc să mă relaxez și să-mi imaginez că dansez în fața unor prieteni. Când sunt pe scenă, nu mă gândesc la ceva anume, pentru că sunt implicată total în act și încerc să devin dansul în sine”, a spus Bianca.

Momentul deosebit de muzică, dans, machiaj și costumație specifică pe care l-a prezentat în fața milioanelor de telespectatori a fost apreciat de cei patru jurați ai emisiunii cu aplauze și cuvinte de laudă.

bianca costiug 2

„Mi-a plăcut la nebunie ceea ce am văzut. Nu m-am plictisit nicio secundă. Bianca nu mai dansează de mult belly dance. Ce faci tu nu mai are nicio legătură cu asta. Mă bucur enorm că ai inventat un nou stil de dans. Ai adus belly dance-ul în centrul atenției pentru că ai știut să faci un recital de seducție în masă. Puterea seducției este o armă letală pentru bărbați, iar când reușești să seduci și femeile ești deja un artist”, a afirmat Mihaela Rădulescu.

La rândul său, Andi Moiesescu a declarat: „Cred că Bianca are un mare secret și cred că l-am și intuit. Mi-am adus aminte de cuvintele lui Miles Davis, probabil cel mai mare muzician de jazz al tuturor timpurilor, care a spus că oricine poate cânta, că nota înseamnă doar 20 la sută, 80 la sută e atitudinea celui de pe scenă. Eu cred că marele secret al Biancăi este atitudinea.”

Vezi AICI momentul Biancăi din finala „Românii au talent”.

Marele premiu al concursului „Românii au talent”, în valoare de 120.000 de euro, a fost câștigat de SpeedCubing, cei mai rapizi oameni din România la rezolvarea cubului Rubik. De asemenea, premiul de originalitate, de 10.000 de euro, a fost câștigat de Cosmin, tânărul care a oferit un concert inedit de beatbox și flaut.

 


Intră acum și în grupul de