Suceveancă stabilită în Italia, mesaj tulburător la jignirile aduse de Ioan Rus: „Când m-am întors acasă, nu-mi mai recunoșteam copiii mei.”


Intră acum și în grupul de

Jignirile aduse prin declaraţia fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus, despre copiii și soțiile românilor plecați să lucreaze în străinătate a stârnit un val de reacții, atât în țară, cât și în străinătate.

Reacția unei femei din Rădăuți care s-a stabilit de 20 de ani în Italia a devenit virală pe internet.

Potrivit emigrantul.it, Doinița Geană se află de aproape 20 de ani în Italia, în Torino, după ce a divorțat de soțul ei, iar cei doi copii – unul de 5 și altul de 7 ani –i-a lăsat în grija bunicii.

geana-doinita

„În septembrie fac 20 de ani de când <<curvăresc>> în Italia”, așa își începe mesajul rădăuțeanca indignată de declarația halucinantă a fostului ministru.

Doinița Geană mai spune că „după ce am divorțat de un alcoolist, cu doi copii – unul de 5 și altul de 7 ani – pe care i-am lăsat cu mama mea. Mi-am luat traista-n băț și am venit în Italia. Patru ani nu am putut să mă întorc în țară pentru că era foarte greu dacă nu aveai permis de ședere. Vorbeam cu ei doar prin telefon. Am lipsit de la aniversările lor, de la serbările de început și sfârșit de an, de Crăciun, Paște etc.

După patru ani, când m-am întors acasă, nu-mi mai recunoșteam copiii mei. Erau diferiți, crescuți, străini. Cu școala mergeau foarte bine amândoi. De tatăl lor nici urmă: nu se arăta viu să nu-i cer bani pentru întreținerea lor. Să mă lase în pace pe mine și pe copii, am renunțat să-mi trimită acei bani.

Mulțumesc lui Dumnezeu că de muncă am găsit. De fiecare dată, când trebuia să mă întorc din nou în Italia, la muncă, mi se rupea inima, rugându-mă la Dumnezeu să aibă grijă de ei și de mama mea ca la rându-i să aibă grijă de ei.

Anii au trecut cu bine și cu greu. Acum sunt mari. Am reușit să îmi fac o casă și să duc copiii la școală, să nu le lipsească nimic. Băiatul este la facultate, în București, ultimul an. Fata a terminat doar liceul că s-a căsătorit și este cu mine, aici, făcându-mi cel mai frumos cadou, o nepoțică, care este viața mea.

Așa au trecut 20 de ani din viața mea. Cel puțin sunt mândră de copiii mei și de ceea ce am putut realiza (o femeie singură). Orice mamă ar fi mândră să aibă doi copii ca ai mei, cuminți și educați. Sunt unicul motiv care mă face să trăiesc.

Golani și curve, amară este străinătatea și nimeni nu poate da înapoi anii pe care i-am pierdut printre străini și în care am fi vrut să fim alături de copiii noștri și de familiile noastre”.

Amintim că într-o emisiune televizată Ioan Rus a declarat: „România are trei milioane de oameni din forța activă în occident, dintre care un milion fierari-betoniști, zidari, lucrează prin Europa. Au poate 1.500 euro salariu, de banii astia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate”.

În urma acestei declarații, Ioan Rus și-a cerut scuze și și-a dat demisia din funcția de ministru al Transporturilor.


Intră acum și în grupul de