O nouă melodie despre orașul Suceava a devenit virală pe rețelele de socializare! Ascultă aici piesa!


Intră acum și în grupul de

Folclorul românesc abundă de expresii și zicale, unele având și o latură ironică la adresa unor oameni sau a unor locuri.

Bodo

Bodo, un tânăr interpret face haz după celebra zicală „Care e treaba la Suceava? – Bei, mănânci și stai degeaba!” și promovează un videoclip incendiar pentru piesa „La Suceava” în care este înconjurat de două domnișoare foarte provocatoare.

Videoclipul a fost publicat pe contul de Youtube al producătorului, sâmbătă, 13 iunie, iar în numai o zi a strâns peste 16.000 de vizualizări, dar și foarte multe reacții, unele pozitive, altele negative.

„Nici măcar nu e filmat în Suceava videoclipul :). Nu înțeleg de ce ai face o melodie cu numele orașului, dacă nu filmezi în acel oraș. Mă rog, asta nu-i treaba mea. Oricum, ce văd eu în melodia asta e că „Bodo” este un wanna be. Încerci să îți faci accentul de moldovean, când tu cânți despre un oraș din Bucovina… Asta e, ce să faci, unii nu prea au dat pe la școală, nu-i așa Bodo?”, a comentat un ascultător supărat că videoclipul nu a fost filmat în Suceava.

O altă persoană a comentat: „Dacă aș fi din Suceava m-aș mândri că cineva s-a gândit să facă o piesă despre acest oraș… și din ce înțeleg din melodie… e viață la Suceava… M-aș muta în Suceava… oamenii din zonă sunt minunați… nu înțeleg de ce faceți acum atâta bravadă… fiți mândri!! Serios!!”.

Bodo la Suceava

Pe ritmuri orientale, Bodo cântă: „Cântă cucul, bată-l vina/Ne mutăm în Bucovina!”

Tot din piesa care a devenit virală pe rețelele de socializare mai aflăm: „Nu mai vrei în gura șurii/păpușoi și barabule/să-ți faci poze deocheate/să se vadă soba-n spate./ Vrei check-in pe Decebal, să-ți faci poze cu Cabral/vrei bărbați cu papioane, buze mari și silicoane/statusuri de la oraș, de la Tony Poptămaş”.

 


Intră acum și în grupul de