Anca Cheia și Călin Croitor, Miss și Mister Boboc 2015 la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava


Intră acum și în grupul de

Cei mai frumoși boboci ai Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava au fost desemnați vineri seara, în cadrul unui spectacol impresionant, ce a avut loc pe scena Casei de Cultură.

Tinerii liceeni au deschis porțile trecutului și au poposit în epoca celor mai faimoși actori ai istoriei filmului, Marilyn Monroe, Charlie Chaplin, Stan și Bran fiindu-le modele demne de urmat.

balul bobocilor (91)

Organizatorii Balului Bobocilor din acest an de la Colegiul de Informatică Suceava le-au propus liceenilor să participe la un casting al vedetelor în devenire și astfel să se facă cunoscuți asemenea starurilor de la Hollywood.

Ideea de a se face remarcați le-a surâs bobocilor de la Spiru Haret, la primul casting organizat au participat 47 de tineri, însă doar 20 au fost selectați să participe la marea întrecere organizată la Casa de Cultură.

balul bobocilor (34)

Zâmbitori, eleganți și isteți, bobocii au trecut cu brio de prima probă a castingului, cea de prezentare, dar și de proba de aptitudini sau de prezentare a ținutelor de seară.

Asemenea vedetelor hollywoodiene, cele zece perechi de boboci au încântat publicul la proba de aptitudini prin dans, muzică, teatru sau balet, iar la defilarea pe covorul roșu au strălucit la propriu în ținute care mai de care. Fetele au purtat rochii lungi, din dantelă, voal sau mătase, iar băieții costume negre accesorizate de papioane.

Pe tot parcursul serii, colegii lor mai mari s-au ascuns sub masca unor personaje celebre și au prezentat scenete pline de umor, momente impresionante de muzică, dans și teatru.

Totodată, spectacolul a fost completat de numărul spectaculos al majoretelor, dar și de o prezentare de modă intitulată „Floral Fashion” a tânărului designer Marius Seliuc.

balul bobocilor (58)

Invitatul special al informaticienilor suceveni, rapperul Guess Who, care a venit însoțit de Junky, a reușit să ridice sala în picioare încă de la prima melodie, „Locul potrivit”, aceasta fiind cântată la unison de toți liceeni.

Și piese precum „Eugen”, „Special”, „Maria Ioana”, „Azi nu”, „Onoare”, „Decât să minți” sau „Tot mai sus” au fost foarte apreciate de tinerii de la Liceul de Informatică, ei demonstrând că știu să se distreze.

balul bobocilor (92)

Momentul mult așteptat, cel de desemnare a bobocilor care au reușit să câștige simpatia juriului, a fost prezentat de directorul Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Virginel Iordache, acesta felicitându-i pe elevi pentru spectacolul organizat.

Virginel Iordache

„Întotdeauna am avut o misiune, în aceste momente de început de școală, mai mult decât dificilă. Să aleg din așa copii frumoși, o miss și un mister boboc, este aproape imposibil. Juriului i-a fost foarte greu să delibereze. În seara aceasta nu există un singur câștigător, câștigători suntem cu toții”, a spus Virginel Iordache.

Cu titlurile de Miss și Mister Popularitate – locul III – au fost desemnați Monica Șchiopu și Radu Antonie, iar cu locul II Gabriela Pîțu și Mihnea Strajeriu.

Castingul vedetelor în devenire a fost câștigat de Anca Cheia și Călin Croitor, ei fiind aleși drept Miss și Mister Boboc 2015 la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

balul bobocilor (101)

Vezi AICI mai multe fotografii de la Balul Bobocilor de la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava.


Intră acum și în grupul de