O nouă sesiune de înscrieri la cursurile de limbi organizate de Centrul de Limbi și Culturi Străine „Synergia Linguarum” din cadrul USV


Intră acum și în grupul de

Centrul de Limbi şi Culturi Străine SYNERGIA LINGUARUM (CLCSSL), afiliat Departamentului de Limbi şi Literaturi Străine al Facultății de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava organizează în perioada 26 octombrie -12 decembrie o nouă sesiune de înscrieri la cursurile de limbi străine.

Astfel, cei intersați să învețe o nouă limbă sau să aprofundeze cunoștințele sunt așteptați în spațiul amenajat lângă Decanatul FLSC, în holul de la intrarea în Corpul A, de luni până vineri, în intervalul orar 16.00-18.00, cu excepția zilelor de 30 noiembrie și 1 decembrie.

usv (2)

Potrivit reprezentanților USV, pentru anul academic 2015-2016 sunt propuse următoarele cursuri:

a) cursuri de obţinere certificat național de competenţă lingvistică pentru toate nivelurile (la limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, chineză, japoneză, rusă, poloneză);

b) cursuri de obţinere certificat internaţional de competenţă lingvistică la:

Engleză

Cambridge English Preliminary (PET), Cambridge English First Certificate (FCE), Cambridge English Advanced (CAE), Cambridge English Proficiency (CPE), International English Language Testing System (IELTS). Examenele se vor ţine în cadrul USV, după finalizarea modulului corespunzător tipului de certificat.

Germană

Goethe-Zertifikat: toate nivelurile.

„Cursurile de limba chineză se desfășoară în regim gratuit, iar înscrierile se fac în Corpul H, cam. 105, tel. 0740019277”, au precizat reprezentanții universității sucevene.

Cursurile la toate limbile (cu excepția limbii chineze) se vor desfășura în perioada februarie-mai 2016 și au ca format module de 50 de ore, cu 4 ore pe săptămână, iar formaţiile de studiu cuprind min. 15 şi max. 30 de cursanţi.

Valoarea taxei  este de 480 RON pentru un modul integral de 50 de ore. Această valoare se reduce:

a) la 280 RON pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale USV, precum şi pentru angajaţii USV (completare cerere și anexare adeverinţă la formular de înscriere)

b) la 380 RON pentru liceeni, pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale altor universităţi, pentru membrii fundaţiei Alumni USV, precum şi pentru şomeri (completare cerere și anexare adeverinţă la formular de înscriere).

În perioada februarie-iulie 2016, pentru persoanele interesate CLCSSL efectuează testarea competenţelor lingvistice la limbile menționate mai sus, cu eliberarea unui atestat de cunoaștere a limbii.

Detalii se pot obține la numărul de telefon 0743694611, de luni până vineri, între orele 14-16, iar informații suplimentare sunt postate în timp util pe contul public de facebook, la CLCSSL-Centrul de Limbi si Culturi Straine SYNERGIA LINGUARUM.

 


Intră acum și în grupul de