Cătălina Tătărușanu și Roberto Moldovan, Miss și Mister Boboc USV 2015


Intră acum și în grupul de

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava și-a desemnat cei mai frumoși boboci în cadrul unui spectacol ce a avut loc miercuri seara, pe scena Casei de Cultură din municipiu, zece perechi de tineri fiind înscrise în cursa pentru desemnarea titlurilor de Miss și Mister USV 2015.

balul bobocilor (5)

Pentru a le oferi mult râvnitele titluri, organizatorii Balului Bobocilor i-au purtat pe cei 20 de pirați pe ape învolburate, pentru a se asigura că la cârma vaporului USV vor fi aleși cei mai buni și cei mai curajoși căpitani.

Probele la care au fost supuși pirații nu au fost deloc puține, tinerii fiind greu încercați încă de la începutul spectacolului. Ei au făcut cunoștință cu publicul, dar și cu juriul, la proba de prezentare, și-au scos armele secrete și au încercat să facă o primă impresie cât mai bună.

Chiar dacă s-au aflat pe un vas al piraților, în mijlocul oceanului, înconjurați de pustiu, tinerilor li s-au testat și cunoștințele muzicale, mai precis abilitățile de a recunoște diferite melodii românești, noi, dar și vechi, și de a cânta atunci când piesa de întrerupea. Dacă această probă a fost una surpriză, pirații fiind nevoiți să se adapteze, să intre în joc, fie că au sau nu ureche muzicală, pentru proba de aptitudini bobocii s-au pregătit temeinic dinainte, pentru a fi siguri că vor impresiona juriul.

balul bobocilor (45)

După îndelungi repetiții, pirații au prezentat pe scenă momente de dans contemporan, acest stil fiind preferatul multor tineri, dans sportiv, dans modern, scenete, stand-up comedy, recitaluri la trompetă, vioară, chitară sau voce.

Cea mai așteptată probă a piraților a fost prezentarea ținutelor de seară. Aspiranții la titlurile de căpitani au lăsat deoparte cuțitele și pistoalele și au demonstrat că pot fi și eleganți, romantici și grațioși.

Spectacolul de pe vaporul USV a fost completat și de momente ale unor invitați, dansatori ai Clubului Salsa Family, dar și de trupa Simbol a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava.

Invitații speciali ai serii au fost membrii trupei Fără Zahăr, aflați pentru a treia oară în concert la USV în acest an, și rapper-ul Grasu XXL.

După mai bine de patru ore de spectacol, juriul a decis câștigătorii, rectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, prof.univ.dr.ing. Valentin Popa, având misiunea grea de a-i anunța pe cei care vor conduce în acest an vaporul.

El i-a felicitat pe boboci pentru curajul de care au dat dovadă și pentru spectacolul pe care l-au realizat. De asemenea, rectorul USV a ținut să menționeze că Balul Bobocilor a fost unul dintre cele mai importante evenimente realizate în acest an de Casa de Cultură a Studenților din cadrul universității sucevene și a precizat faptul că anul viitor va fi organizată o competiție de proiecte studențești.

valentin popa (1)

„Anul viitor va fi o premieră în acest domeniu, vom avea o competiție de proiecte studențești, vom finanța prin această Casă de Cultură proiectele studenților, cu un buget generos de aproape un sfert de milion de lei. Banii vor fi la dispoziția lor pentru a face evenimente cel puțin la fel de frumoase ca Balul Bobocilor”, a declarat Valentin Popa.

Până să fie anunțați câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2015 la USV, rectorul sucevean a prezentat câștigătorii concursului de populariate desfășurat pe Facebook.

Astfel, Miss și Mister Facebook au fost desemnați Ana Maria Vârlan și Claudiu Andrei Bălănoaie.

Locul III le-a revenit piraților Delia Cristina Sofronia și Cezar Andrei Cântiuc, iar cu locul IILaura Leșanu și Claudiu Andrei Bălănoaie.

Miss și Mister Boboc USV 2015, căpitani ai vaporului, au fost desemnați Cătălina Tătărușanu și Roberto Moldovan. (Mihaela Tcaciuc)

balul bobocilor (121)

Vezi AICI mai multe fotografii de la Balul Bobocilor USV 2015


Intră acum și în grupul de