Maria Andreea a lansat o nouă piesă de Crăciun. Artista a filmat un videoclip jucăuș și plin de magie


Intră acum și în grupul de

Maria Andreea își surprinde fanii, înainte de Crăciun, cu o nouă piesă, un cadou muzical pentru sărbătorile de iarnă. După ce în urmă cu trei ani artista a lansat un colind, în limba română, acum tânăra își surprinde publicul cu o melodie în limba engleză, initulată „Magic”. Atât piesa, cât și videoclipul sunt realizate în stil american, aducând o stare de bună dispoziție ascultătorilor.

maria andreea varlan

„Piesa asta a fost gândită așa încă de la început. Răspunzătoare de versuri este prietena mea Andrada, care m-a sunat să îmi spună că a facut o piesă de Craciun, încă din luna august. Am mai adăugat și eu câteva versuri și uite că a ieșit. Am înregistrat piesa exact după o zi de la atentatele de la Paris, așa că am adăugat și cuvântul pace, atât de important în zilele noastre”, a declarat Maria Andreea pentru NewsBucovina.

Ea a menționat că noua sa piesă, „Magic”, a fost produsă în colaborare cu doi tineri suceveni, David Cezar și Adrian Vălean, cărora le mulțumește.

Spre deosebire de colindul lansat în urmă cu trei ani, „E Crăciun!”, scris chiar de artistă și în care vorbește despre esența sărbătorii, Nașterea Domnului, noua melodie îi poartă pe ascultători pe un tărâm feeric și îi invită să redescopere bucuria din lucrurile mărunte.

În ceea ce privește sărbătoarea magică a Crăciunului, Maria Andreea a mai declarat că aceasta este sărbătoarea ei preferată și îi place să se implice cât mai mult în toate activitățile casei.

„Crăciunul este sărbătoarea mea preferată, chiar vorbeam zilele trecute cu mama și îmi spunea cât de mult iubesc Crăciunul încă de când eram mică, mică. Îmi place mult să mă implic în activitățile casei, eu sunt cea care mă ocup cu aranjatul casei, fac ghirlande, pun luminițe, mai inventez câte ceva. Nici în videoclip nu m-am abținut și mi-am făcut botinele, coronița, șosetele cu blaniță”, a spus Maria Andreea.

Chiar dacă în prezent frumoasa artistă locuiește în București, sărbătorile de iarnă le va petrece, la fel ca în fiecare an, alături de familia ei, la Suceava. Maria Andreea a menționat că cele mai multe amintiri de Crăciun sunt legate de satul Părhăuți, locul copilăriei sale, unde bradul avea patru metri și trebuia să se urce pe o scară să îl decoreze.

Artista și-a mai amintit cu multă emoție că cea mai frumoasă surpriză de Moș Crăciun i-a făcut-o una dintre bunici.

„Cea mai frumoasă amintire care îmi rămâne de Crăciun este surpriza pe care mi-a făcut-o bunica din Statele Unite, când m-a sunat și mi-a zis că e aici, că vom face Crăciunul împreună. Am fost cea mai fericită. Le aveam pe ambele bunici alături de mine, pe părinți și pe sora mea Ioana. Victoria încă nu era. Cred că până la urmă magia Crăciunului constă în faptul că este fericire în jur, că există acea bucurie de a dărui și a crea tu însuți momente speciale alături de cei dragi”, a precizat Maria Andreea pentru NewsBucovina. (Mihaela Tcaciuc)

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de