Te pregătești de nuntă? Află de la specialiștii prezenți la Târgul de Nunți Bucovina ultimele tendințe pentru o petrecere de vis


Intră acum și în grupul de

Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, organizează, în perioada 12-14 februarie a.c., cea de a IX-a ediție a Târgului de Nunți Bucovina.

Evenimentul are loc în incinta complexului comercial, la etaj, și reunește, într-o atmosferă de sărbătoare, peste 30 de expozanți.

„Împreună cu partenerul nostru de la această ediție, Iulius Mall Suceava, ne bucurăm să avem disponibilitatea unui spațiu expozițional de peste 300 de metri pătrați și peste 30 de expozanți. Sperăm ca în acest weekend, care se suprapune și cu Valentine`s Day, să avem un aflux de vizitatori la acest târg care se vor putea bucura și de un program artistic diversificat”, a declarat Lucian Gheorghiu, Președintele Executiv al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, la deschiderea oficială a Târgului de Nunți Bucovina.

targul de nunti bucovina (53)

La rândul său, Laura Doroftei, marketing manager la Iulius Mall Suceava, a precizat că în acest weekend, în cadrul complexului comercial, vor avea loc concerte și concursuri cu premii.

„Mulțumim tuturor pentru prezență și sperăm ca acest târg să aducă multe contacte, contracte și obiective îndeplinite”, a spus Laura Doroftei.

Ce găsesc viitorii miri la Târgul de Nunți Bucovina

Vizitatorii pot admira cele mai noi colecții de rochii de mireasă ale expozanților Mireasa HM, Mariage a Paris, Boutique Mariage sau Innocentia, costume pentru miri de la Seroussi, aranjamente florale, buchete de mireasă, decorațiuni pentru săli prezentate de Parisian Florals & Decor, Art Events, Crystal Mariage, o gamă variată de invitații de nuntă și mărturii oferită de Deluxe Cards, Publiserv, Indigo Cards sau TBZ Transilvania.

targul de nunti bucovina (61)

De la târg nu lipsesc nici ofertele de verighete și inele de logodnă prezentate de Astoria Gold, Atlantis Gold și Mariaj Biju Verighete, torturile și prăjiturile de la Elsira și Cozonac Bujor sau prezentările celor mai speciale săli pentru organizarea petrecerii, precum Restaurant Bucovina.

Și pentru ca nunta să fie o petrecere de poveste, profesioniștii din domeniul foto și video Ioana Butnariu și Ovidiu Leșan, Salonul de coafură și cosmetică Expres Beauty, furnizorul de artificii Fireworks Marloghin, agențiile de turism Bilco Travel și Panoramic Travel și concesionarul Dacia – Renault – Nissan, Darex Auto, își prezintă ofertele în cadrul celei de-a IX-a ediții a Târgului de Nunți Bucovina.

targul de nunti bucovina (40)

Domnișoarele aflate în căutarea rochiei de mireasă pot afla rapid de specialiștii și consilierii prezenți la târg ultimele trenduri, astfel încât să radieze de frumusețe în ziua nunții. Astfel, reprezentanta HM Mireasa ne-a declarat că anul acesta sunt în tendințe rochiile ivory cu tentă gri, bleu, roz, somon, iar prețurile variază între 1.180 și 3.000 de lei. Mai mult, pe perioada târgului cele care achizionează o rochie beneficiază de un discount de 200 de lei.

Totodată, și specialiștii în materie de decorațiuni de nuntă ne-au declarat că în acest an se poartă culorile pastelate, precum nude, roz pal sau alb, iar pentru aranjarea meselor invitaților satinul și materiale elastice sunt cele mai căutate.

Când vine vorba de dulciuri și torturi de nuntă, imaginația cofetarilor poate satisface și cele mai exigente gusturi.

Astfel, celor care încă nu s-au hotărât ce prăjituri să aleagă pentru invitați, reprezentanții cofetăriei Elsira recomandă realizarea unui candy bar, astfel încât fiecare petrecăreț să aleagă ceea ce îi place.

targul de nunti bucovina (26)

Corina Lascu, reprezenta cofetăriei Elsira, ne-a declarat că în general mirii aleg delicioasele macarons și prăjiturile cu fructe, dar au început să fie foarte căutate și deserturile cu gusturi noi, de șampanie, afine și fructul pasiunii.

În ceea ce privește tortul miresei, diplomatul și tortul de ciocolată cu vișine sunt tot mai puțin căutate, o cerere mare o au torturile cu fructe și cele de tipul cheesecake.

targul de nunti bucovina (33)

„Cei care vor să iasă din tipare pot alege torturile naked, neornate. Foarte mulți nu vor marțipan cu fondant pe deasupra, și de aceea am făcut glazuri din ciocolată albă sau frișcă”, ne-a spus Corina Lascu. (Mihaela Tcaciuc)

Vezi AICI mai multe fotografii de la Târgul de Nunți Bucovina.

 

 


Intră acum și în grupul de