Tort de nuntă cu motive tradiționale și maci, rochii și costume pentru toate gusturile și buzunarele, la Trend Mariaj, în incinta Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada 12 – 14 februarie, în incinta Shopping City Suceava, are loc cea de-a treia ediție a târgului de nunți „Trend Mariaj”. Astfel, cei care vor să se pună la punct cu tendințele acestui an pentru o nuntă de vis au la dispoziție o gamă completă de servicii.

„Viitorii miri sunt invitați weekend-ul acesta la Shopping City Suceava, la târgul de nunți „Trend Mariaj” pentru a descoperi ultimele tendințe în domeniul nunților. Aici îi așteaptă cei mai buni specialiști în domeniu și au șansa să-și aleagă ceea ce se potrivește cel mai bine nunții lor”, a declarat Anca Ciutac, marketing manager la Shopping City Suceava.

Ea a precizat că în acest an participă peste 40 de expozanți din județele Suceava și Botoșani, iar pe perioada târgului vizitatorii vor avea parte de surprize și premii.

În cadrul târgului sunt prezentate numeroase modele de rochii de mireasă (My Bride; Bride2be Boutique), precum și costume de mire de la clasic până la modern sau ”made to measure” (Camiceria Italiana; Dovani; Formens), așa încât fiecare să își găsească ținuta perfectă.

trend mariaj (13)

De altfel, nelipsite sunt şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete (Stil Biju, Sabrini, Atlantis Gold), pachete foto (Cătălin Cîmpan; Ovidiu Leșan; Floricel Adrian; Marius Rădăşanu; Girigan Marius; 25FOTOgrafi.ro); pachete video (Wedding Zone; Simply Mind; Ignatescu Media Video; Criss Cam Video), decoraţiuni si aranjamente florale (Design Art; Gala Design; Mariage D`Amour; Decorațiuni Tomiot; Crystal Mariaj, Royal Wedding & Events; Florăria Exotica; Kontur Events; Mariage D`Amour, FlowerArt, Luxury Events), invitații, torturi și prăjituri (Cofetăria Criss; Delicatese Larisa; Cofetaria Romarga, Mopan), masă cu fructe (Arta și Fructa), sonorizare și lumini arhitecturale (Party Show Entertainment; Rekord Sound), DJ și formații (Dj Verony), make-up & hairstyle (Salon D`Anais; Salon Hairstyle; Salon Coquette), locații de nuntă (Casa cu Maci), dar și destinații atractive pentru luna de miere (agenția Life Tour).

Tort de nuntă cu motive tradiționale și maci, rochii și costume pentru toate gusturile și buzunarele

Întrucât ziua nunții este una dintre cele mai așteptate momente din viața viitorilor miri, totul trebuie să fie aranjat până în cel mai mic detaliu, de aceea expozanții s-au pregătit cu oferte care mai de care mai interesante pentru tinerele cupluri.

Tortul de nuntă cu motive tradiționale și maci este una dintre vedetele târgului de nunți „Trend Mariaj”.

trend mariaj (23)

„Ne-am gândit să facem un tort cu motive tradiționale românești. Acesta este îmbrăcat în pastă de zahăr, florile sunt realizate tot din pastă de zahăr, iar banda cu motive tradiționale este din hârtie comestibilă”, ne-a declarat Cristina Șcheul, reprezentanta cofetăriei Chocolat din Rădăuți.

Ea a precizat că tortul are aproximativ 15 kilograme, fiind suficient pentru 120 de persoane, iar prețul ar putea ajunge la 1.500 de lei, în funcție de sortimentul ales.

trend mariaj (32)

Cât privește rochiile de mireasă, reprezentanții caselor de modă recomandă ceea ce le stă cel mai bine mireselor.

„Eu nu cred că există trend, se poartă ce îți stă bine. Fiecare mireasă are rochia ei”, ne-a spus Alexandra Mihai de la My Bride.

Ea a precizat că prețurile rochiilor de mireasă pornesc de la 900 de lei și ajung la 3.900 de lei, iar în toată luna februarie, la orice rochie achiziționată, miresele primesc un voucher de 300 de lei, pentru accesorii.

trend mariaj (38)

Și ținuta mirilor este una foarte importantă și poate fi chiar mai costisitoare decât rochia mireselor.

Virginia Șolovan, reprezentant vânzări Formens, ne-a declarat că mirii aleg pentru costume culori precum albastru, bordeaux, gri, dar și clasicul negru.

Ea a arătat că fiecare ținută este unică, costumele fiind realizate pe comandă.

„Fiecare persoană își pune amprenta asupra ținutei. Nu impunem nimic, nu venim cu un produs de serie, venim cu produsul pe comandă. Fiecare își alege modelul, țesătura și accesoriile”, a declarat Virginia Șolovan.

trend mariaj (44)

Costumul mirelui este gata în aproximativ trei-patru săptămâni, iar prețurile pornesc de la 1.600 de lei pentru un costum din două piese sau de la 2.500 de lei cu tot cu cămașă și pot ajunge chiar și la 8.000 lei.

Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori.

Astfel, cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga marele premiu: un pachet muzical complet pentru nuntă, în valoare de 2500 euro, oferit de Taraful Laura Olteanu (oferit pentru luna octombrie 2017) sau alte premii importante puse în joc pentru viitorii miri: ședință foto de cuplu – (în valoare de 300 euro) – fotograf Cătălin Cîmpan; ședință foto de cuplu – 25FOTOgrafi.ro; ședință foto de cuplu – Marius Girigan; set pahare de miri – Crystal Mariaj; set pernuță de verighete + pahare de miri – Gala Design; decorațiuni masa mirilor – Kontur Events; voucher 10% reducere – Bride2be; buchet de mireasă – Royal Wedding & Events;3*voucher 5olei- Salon D’Anais .

Duminică, 14 februarie, începând cu ora 14:00, sucevenii sunt invitați la un spectacol cu muzică live de excepție susținut de artiști de seamă apreciați de publicul sucevean: Trupa 9, Alter Ego, Vers us BandLaura OlteanuDj Verony Team, Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu, Fly Band, Crețu Cătălin Jazz.

De asemenea, vizitatorii vor putea admira și demonstrații de dans susținute de Bucovina Dance Studio, Bianca Coștiug, precum și demonstrații de hairstyle & make-up oferite de Salon D`Anais din incinta Shopping City Suceava.

Pe 14 februarie, de Valentine`s Day, cuplurile care doresc sa își unească destinele pentru o zi, sunt invitate la „Căsătoriile de probă”, care vor fi oficiate de Romeo și Julieta. Aceștia vor sărbători cu şampanie, vor primi certificate de căsătorie, iar pentru a-şi aminti de această zi, un fotograf va surprinde cele mai importante moment. În plus, sâmbătă și duminică, îndrăgostiții vor beneficia de caricaturi gratuite realizate de artistul BOA în cadrul târgului de nunți „Trend Mariaj”. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de