Politicienii suceveni se întrec în urări de 8 Martie pe rețelele de socializare


Intră acum și în grupul de

Politicienii suceveni au ținut să le transmită doamnelor și domnișoarelor cele mai frumoase urări cu ocazia zilei de 8 Martie. Astfel, reprezentanți ai administrației publice locale, județene sau parlamentari s-au întrecut în mesaje de felicitare de Ziua Femeii, pe rețelele de socializare.

Unul dintre primii politicieni care au transmis mesaje doamnelor și domnișoarelor, în lumea virtuală, a fost primarul liberal municipiului Suceava, Ion Lungu.

Acesta a publicat pe pagina sa de Facebook un clip video, însoțit de urarea „Dragi doamne și domnișoare vă doresc tot binele din lume, să realizați tot ce vă propuneți și să aveți parte de o primăvară frumoasă, alături de cei dragi. La mulți ani, dragi sucevence!”.

Un alt mesaj dedicat femeilor, din partea viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a fost însoțit de cântecelul „De ziua ta mamico”.

El a scris pe pagina sa de socializare „La mulți ani ființelor dragi care ne-au dat viață! Vă doresc o primăvară cât mai frumoasă și plină de zâmbete!”.

Ilie Niță, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, a transmis următorul mesaj: „Doamnelor și domnișoarelor, fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni! Vă doresc un 8 Martie special!”.

O altă urare, în lumea virtuală, a venit și din partea deputatului PNL de Suceava, Ioan Balan. Acesta a publicat următorul mesaj: „8 martie este o zi plină de feminitate, zâmbete și căldură sufletească, bineînțeles, doar alături de dvs. cele ce ne faceți viața mai frumoasă! La mulți ani, doamnelor! La mulți ani, domnișoarelor!”.

De asemenea, Alexandru Băișanu, președintele ALDE Suceava și candidatul formațiunii politice la funcția de primar al Sucevei, a transmis un „La mulți ani, doamnelor! Să iubiți și să fiți iubite!”.

Corneliu Popovici, președintele MP Suceava, a postat următoarea urare: „Vă doresc să aveți în suflet o veșnică primăvară! La multi ani frumoase doamne!”.

La rândul său, Gheorghe Cătălin Coman, primarul PSD al municipiului Fălticeni, a publicat un mesaj de felicitare pe contul său de socializare:

„Vă doresc ca ziua de 8 Martie să fie un prilej de bucurie pentru voi toate! Spiritul acestei zile sa vă însoțească pretutindeni și să păstrăm în suflet parfumul tuturor florilor. O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ !!!!!”, a scris primarul municipiului Fălticeni.

Totodată, Mihăiță Negură, primarul PNL al municipiului Câmpulung Moldovenesc, a adresat următoarea urare: „8 Martie este o zi în care cred că trebuie să aducem cele mai sincere aprecieri femeilor care ne oferă atât de multe motive să zâmbim. Vă doresc o primăvară frumoasă! La mulți ani!”.

Un alt mesaj de Ziua Femeii a venit din partea candidatului Uniunii pentru Rădăuți (UpR) la Primăria Rădăuți, Traian Andronachi: „Pentru voi, pentru că sunteți speciale, pentru că faceți viața mai frumoasă, pentru că îi dați sens, pentru că ….. …fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni și fie ca primăvara să vă inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos! La Mulți Ani și o Primăvară frumoasă!”.

Nici candidatul PNL la Primăria Rădăuți, Cătălin Miron, nu s-a lăsat mai prejos, el postând următoarea urare: „De 8 Martie, primele îmbrățișări și primele mele mulțumiri se îndreaptă către doamnele din familia mea. Mă bucur că suntem împreună pe acest drum al vieții, pe cât de complicat pe atât de frumos. Un gând bun vreau să vă transmit și dumneavoastră, celor care citiți aceste rânduri. Să aveți o primăvară frumoasă și un an plin de energie!”.

Urări de 8 Martie pe cale virtuală au adresat și  primarii orașelor Siret și Broșteni, Adrian Popoiu, respectiv Nicolae Chiriac:

„Doamnelor, domnișoarelor, mame și fiice, vă doresc o primăvară dătătoare de speranță pentru un an numai cu bucurii și împliniri”, a scris Adrian Popoiu.

De cealaltă parte, Nicolae Chiriac, a transmis „Un gând curat pentru toate femeile din viața noastră!”, mesajul său fiind însoțit de următoarea felicitare:

felicitare

De ziua lor, și doamnele din politica suceveană au transmis urări.

Senatorul PNL de Suceava, Vasilica Steliana Miron, a postat următorul mesaj: „8 Martie nu este despre femei în general, ci despre fiecare femeie în special. Fiecare este unică în felul ei, fiecare are bucuriile și speranțele ei. Vă doresc să aveți o primăvară și o viață pe măsura dorințelor și pe măsura visurilor dumneavoastră.”

La rândul său, deputatul PNL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, a publicat pe blogul personal o felicitare cu mesajul „La mulți ani de 8 Martie!”.

 


Intră acum și în grupul de