Doi tineri suceveni au cucerit juriul de la „Românii au talent” cu un moment de dans sportiv plin de pasiune


Intră acum și în grupul de

Doi tineri suceveni, Ancuța Dumitrean și Andrei Palamariu, au cucerit juriul de la „Românii au talent” cu un moment de dans sportiv plin de pasiune, ei calificându-se în următoarea etapă a concursului.

Ancuța Dumitrean și Andrei Palamariu (1)

Cea de-a cincea ediție a emisiunii „Românii au talent” ce a fost difuzată vineri seara a adus în atenția publicului un moment de dans sportiv plin de pasiune, energie și culoare.

Ancuța Dumitrean și Andrei Palamariu din Suceava s-au completat perfect pe ritmurile latino, iar vestimentația aleasă a adus un plus de mister și senzualitate în fața celor patru jurați.

Costumat în Zorro, Andrei și-a purtat partenera îmbrăcată într-o rochie roşie pe ritmuri pasionale, stârnind astfel admirația publicului.

Ancuța Dumitrean și Andrei Palamariu (2)

Chiar dacă Mihaela Rădulescu a fost mai critică și a taxat micile ezitari ale dansatorilor și a dat un „Nu”, ceilalați trei jurați, Andi Moisescu, Andra și Florin Călinescu, i-au trimis pe Ancuța Dumitrean și Andrei Palamariu în etapa următoare a concursului de talente.

„Mi-a plăcut atât de mult, încât de mâine m-aș apuca de cursurile astea de dans. Foarte frumos totul… Povestea… Melodia… Felicitări pentru alegere și pentru toată munca voastra!”, le-a transmis Andra. (Mihaela Tcaciuc)

Sursa foto: Pro Tv


Intră acum și în grupul de