FOTO AG Weinberger, cel mai bun interpret de blues din România, le-a oferit sucevenilor un concert memorabil, la Centrul Cultural „Bucovina”


Intră acum și în grupul de

La Centrul Cultural „Bucovina” a avut loc luni seara evenimentul caritabil „Gringo de România”, un deliciu acustic susţinut de inegalabilul AG Weinberger, cel mai bun interpret de blues pe care l-a dat România vreodată. Spectacolul a fost organizat de Rotary Club Suceava Bucovina, în parteneriat cu Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava.

AG Weinberger (6)

Astfel, timp de aproximativ două ore sucevenii s-au delectat cu muzică de calitate, dar și cu povestioare pline de farmec, adevărate lecții de viață.

AG Weinberger a adus în faţa publicului sucevean piese de colecţie, rar auzite, veritabile bijuterii muzicale.

În deschiderea concertului, Carmen Veronica Steiciuc, manager al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, a ținut să prezinte publicului faptul că AG Weinberger este deţinătorul a șapte selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, dar și faptul că în 2011 a fost decorat de președintele României cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler.

Ionut Vasilas Carmen Steiciuc

La rândul său, Ionuț Vasilaș, președintele 2015-2016 al Rotary Club Suceava Bucovina, a menționat că spectacolul a fost unul caritabil, pentru ajutorarea unei tinere diagnosticate cu cancer la creier, imediat după ce a născut o fetiță.

„Cu sprijinul dumneavoastră încercăm să contribuim la medicația tinerei”, a spus Ionuț Vasilaș, mulțumind celor care au dat curs invitației de a participa la eveniment și totodată de a o ajuta pe tânără. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de