Otilia ”Bilionera”, într-un turneu în șapte țări. Vezi ce cadou a primit frumoasa cântăreață


Intră acum și în grupul de

Cântăreața Otilia Brumă, care a devenit celebră odată cu lansarea piesei “Bilionera”, se află în aceste zile într-un turneu care include șapte țări, respectiv Turcia, Egipt, Cipru, Azerbaidjan, Germania, Kosovo și Albania.

Otilia Bilionera (5)

Potrivit managerului artistei, suceveanul Ionuț Bejinariu de la Casa de Discuri Jhaps, acest turneu a început marți și durează zece zile.

Frumoasa cântăreața își ține la curent fanii postând zilnic pe pagina sa socializare fotografii și filmulețe atât din timpul concertelor, cât și a pauzelor de relaxare.

Astfel, vedem cum suceveanca reușește să îmbine perfect munca cu sesiunile de bronz, alături de ”noua ei dragoste”, Șeker (în limba turcă înseamnă ”zahăr”), un cățel din rasa Pomeranian pe care l-a primit cadou.

FOTO: Facebook Otilia Brumă

După Inna – “Hot” şi Alexandra Stan cu “Saxobeat”, Otilia este a treia cântăreaţă româncă cu un debut internaţional spectaculos, în ultimii cinci ani. Succesul ei se cuantifică şi în cele aproape 200 milioane de vizualizări ale piesei “Bilionera” pe canalele youtube, în licenţierea piesei în America de Sud, toată Europa de Sud-Est şi o parte din Europa de Vest.

Otilia Brumă a primit premiul „Cel mai celebru artist al anului 2014 în Turcia”, premiul fiind înmânat de ambasadorul Turciei în România, Osman Koray Ertas. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de