Decor de poveste și mii de premii la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În luna decembrie, în Iulius Mall Suceava va fi recreată atmosfera desprinsă din paginile cărților cu basme.

”La intrarea principală în mall, clienții vor putea admira un brad impozant, împodobit cu fundițe aurii. La baza acestuia sunt deschise patru cărți, unde cei dornici vor redescoperi farmecul poveștilor și al colindelor.

În plus, cei mici îl vor putea admira pe Moş Crăciun, cu o înălţime de 7 metri.  Periplul prin magazine le descoperă clienților o ploaie de luminițe strălucitoare și nenumărate decorațiuni suspendate, iar oameni de zăpadă amuzanți, spiriduși şi zâne îi vor întâmpina în diferite zone ale mall-ului. Tabloul feeric este completat cu brazi împodobiţi, scenete tematice şi multe alte elemente specifice Crăciunului”, se arată într-un comunicat al complexului comercial.

Sursa citată mai anunță că până pe 23 decembrie, cei care cumpără în valoarea de minimum 100 de lei și vin la Centrul Info cu bonurile se pot înscrie în tombola specială.

”În fiecare zi, primii 238 de participanți vor fi răsplătiți cu daruri instant: vouchere la Atlantis Gold, sesiuni de înfrumusețare la Salon AdriaStyle sau Barbershop, pachete cu produse cosmetice de la Help Net, cozonaci pufoși și delicioși, sticle de vin, căni cu motive de iarnă, dulciuri din ciocolată și băuturi răcoritoare. Zilnic, prin tragere la sorți, va fi desemnat câștigătorul unei camere foto video 360˚. În plus, la extragerile săptămânale vor fi anunțați marii câștigători, care primesc câte un iPhone 7 și un smartwach Apple. Primul norocos a fost aflat pe 11 decembrie, iar următoarele extrageri sunt pe 18 și 23 decembrie”, se mai arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.

 


Intră acum și în grupul de