Iată care este cea mai rapidă metodă de a-ți scăpa bebelușul de biberon!


Intră acum și în grupul de

Atunci când ai copii, biberonul și suzeta sunt obiectele de uzură ce își fac adânc simțită prezența zi de zi. Ajungi chiar să creezi o rutină din fiertul tetinelor și din curățarea suzetei. Însă aceste obiceiuri dezvoltate de către tine pot afecta dezvoltarea bebelușul tău pe termen lung. Este chiar indicat să încerci să-ți dezobișnuiești bebelușul cât mai repede de biberon și de suzetă.

FOTO: http://bebeteiubesc.ro

Însă acest lucru poate fi cu adevărat o provocare. Nu vrei să-l auzi plângând și să-i creezi o stare de stres, iar presiunea acestor momente de multe ori te face să eziți să îi iei suzeta sau biberonul. Specialiștii au găsit însă o modalitate rapidă și extrem de eficientă pentru a înlătura biberonul din viața micuțului tău.

Aceasta este benefică și pentru sănătatea sa, deoarece este o metodă revoluționară de ajutor în dezvoltarea micuțului tău. Este vorba de procesul complex de diversificare alimentară pe baza schemei și tabelului de nutriție recomandat de medic.

Acest proces este unul pe cât de complex pe atât de natural. Cei mai mulți dintre bebeluși ajung să consume piureuri de fructe sau shake-uri în mod natural, însă la o vârstă destul de înaintată. Specialiștii recomandă ca acest lucru să se întâmple încă din primele 5 luni de viață ale micuțului.

Ajutându-l mai întâi cu biberonul, iar apoi înlocuind acest obicei cu hrănirea lui cu lingurița, bebelușul se va dezvolta, va căpăta mult mai rapid poftă de mâncare și va deveni din ce în ce mai curios. Astfel, asigurându-i în același timp un meniu diversificat, vei reuși să-l și dezobișnuiești de biberon la o vârstă fragedă.

Discută mai întâi cu medicul și vezi ce presupune acest proces de diversificare la bebeluși, apoi consultă schema alimentară și tabelul nutritiv, iar apoi învață-l pe bebe să fie independent și ajută-l să se dezvolte rapid, căpătând nutrienții esențiali dintr-o gamă vastă de alimente benefice pentru el și pentru sistemul lui imunitar.

Diversificarea la bebeluși este un proces cu un puternic impact la nivelul sănătății și dezvoltării armonioase a copilului tău. Află mai multe lucruri despre acest proces aici.


Intră acum și în grupul de