Un tânăr din Rădăuți a devenit viral pe internet după ce și-a prezentat lucrarea de licenţă pe ritm de rap


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Rădăuți, și-a impresionat profesorii din comisia de examinare a lucrării de licență, teza fiind prezentată, într-un mod cât se poate de original, pe ritm de muzică rap.

FOTO: Facebook – Gavril Mihai Cristian

Gavril Mihai Cristian, un absolvent al specializării maketing din cadrul Facultății de Ştiinţe Economice şi Gestiune a Afacerilor, de la Facultatea de Ştiinţe Economice din Cluj, şi-a expus lucrarea de licență despre marketing şi branding personal în versuri, pe muzică, iar profesorii l-au filmat, materialul video devenind viral pe rețelele de socializare.

„Bună ziua, astăzi vom face ceva mai diferit/ Nu-i genul de prezentare cu care v-aţi obişnuit/ Vorbim de marketing şi branding personal/ dar nu oricum, ci în domeniul muzical./ Am ales tema datorită înclinaţiei spre artă/ Prin tot ce fac vreau să pun ţara pe hartă”, a fost introducerea tânărului rapper Gavril Mihai Cristian, care s-a folosit de coloana sonoră a piesei lui Jay Sean – Ride it.

Sprijinim iniţiativele originale ale studenţilor nostri, chiar şi în timpul susţinerii lucrarilor de licenta. Frumoase versuri, Mihai – Giemsi (coord. prof. Marinela Gheres): „Buna ziua, astăzi vom face ceva mai diferit, Nu-i genul de prezentare cu care v-aţi obişnuit, Vorbim de marketing şi branding personal, dar nu oricum, ci în domeniul muzical .. Am ales tema datorită înclinaţiei spre artă, Prin tot ce fac vreau să pun ţara pe hartă.”

Posted by Departamentul de Marketing – UBB FSEGA on Mittwoch, 5. Juli 2017

Reprezentanţii departamentului de Marketing, cei care au postat pe Facebook filmulețul cu prezentarea lucrării de diplomă a tânărului, au apreciat demersul rapper-ului, artătând că sprijină astfel de inițiative originale.

„Sprijinim iniţiativele originale ale studenţilor noștri, chiar şi în timpul susţinerii lucrărilor de licență. Frumoase versuri, Mihai -Giemsi”, a precizat coordonatorul lucrării, profesorul univeristar doctor Marinela Ghereş.

Gavril Mihai Cristian a absolvit Colegiul „Andronic Motrescu” din Rădăuți, prima sa apariție pe scenă fiind la Casa de Cultură din localitate, cu ocazia Balului Bobocilor.

Primul album al rădăuțeanului se intitulează  „Dublă personalitate” și ”este un vis devenit realitate, menit să ajute oamenii să aibă o viziune mai realistică despre viață”, potrivit unui interviu acordat de raper blogului AndreiCenușă.ro.

Tânărul este pasionat de fotbal și jocuri pe calculator, iar pe viitor își dorește că aibă propriul său studio de înregistrări și să colaboreze cu Omu Gnom, Vescan, Flou Rege, Cedry2k, Nimeni Altu’, Alan, Jo, Ester sau  Miss Mary.


Intră acum și în grupul de