Păstrăvul afumat Valeputna, premiat în Marea Britanie cu distincția ”Great Taste Award” – o Stea de Aur


Intră acum și în grupul de

Păstrăvul Afumat Valeputna a fost premiat, recent, în Marea Britanie cu distincția ”Great Taste Award” – o Stea de Aur, o recunoaștere mondială care se bazează pe degustarea fără cunoașterea produselor.

”<It is a simply great taste! Truly delicious!>, este descrierea Păstrăvului Afumat Valeputna făcută de către juriul de specialist al competiției Great Taste, ediția 2017. La nici doi ani de la debutul in piața si un an de la acordarea distinctiei 2 Golden Stars Superior Taste Award  pateului de pastrav Trutta Dux, Quality Natural, companie situată in Valea Putnei, specializată in prelucrarea păstrăvului, își trece in palmares un nou premiu de talie internațională: 1 Golden Star Great Taste Award 2017”, se arată într-un comunicat al SC Quality Natural SRL.

Reprezentanții companiei precizează că Great Taste este indubitabil cel mai important premiu al industriei alimentare britanice, demersul fiind sponsorizat de nume precum Harrrods, Irish Fod Board, Burren Smokehause, Diverse Fine Food, Cresco, Partridges London, Speciality&Fine Food Fair, etc.

Anul acesta au fost jurizate, dupa metoda degustarii in orb, 12.366 de produse din întreaga lume.

„Suntem probabil cel mai tânăr posesor al acestui Oscar din industria alimentara. Tinerețea, spiritul combativ  si inovativ, alături de încrederea ca facem produse curate, de o calitate excepțională, ne-au determinat sa ne înscriem anul acesta in concurs. Am concurat pe o piața unde știm ca tehnica afumarii este o arta, cu o densitate incredibila de produse remarcabile. Ne întoarcem multumiți si nerabdatori de a impacheta catre urmatoarea destinatie.

Aprecierile  juratilor Great Taste au transmis un mesaj clar atât noua, echipei Valeputna, cât si clienților noștri.

Valeputna este un brand intrat in sfera fine food, construit in jurul dragostei pentru oameni si mancare. Specialitatile Valeputna ofera experiente rafinate si merita increderea clientilor.

As mai adauga ca ne plac proiectele frumoase motiv pentru care suntem prezenti incepand de maine in  zona de food a Festivalului UNTOLD. Primim cu bratele deschise vizita orcarui gurmand!”, a declarat Bobi Purda, director vanzari Quality Natural.

Spatiul britanic este recunoscut pentru calitatea înaltă a alimentelor, apetitul fata de produse organice, ecologice sau certificate BIO, fiind o piața cu o concentrare incredibila de restaurantele prezente in Ghidul Michelin. Consumul mediu anual de peste in Regatul Unit este de 19 kg/ locuitor, fata de un consum mediu de 5.3 kg /locuitor  in Romania.


Intră acum și în grupul de