Aventură de neuitat pentru Dani Oţil la Hard Enduro Bucovina, după ce i s-a defectat motorul și a abandonat competiția. Prezentatorul TV, uimit de bunătatea localnicilor

Prezentatorul TV Dani Oţil, unul dintre realizatorii matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, s-a aflat la sfârșitul săptămânii trecute la Câmpulung Moldovenesc, unde a participat la competiţia Hard Enduro Bucovina.

Cu toate că Dani Oțil este un veteran al acestui concurs, la ediția din acest an norocul nu a fost de partea lui întrucât motocicleta i s-a defectat. Astfel, prezentatorul TV a fost nevoit să abandoneze concursul și să meargă prin pădure câțiva kilometri.

Ajuns în satul Deia, prezentatorul a dat peste un tânăr care i-a sărit în ajutor, Dani Oțil fiind foarte impresionat de bunătatea localnicului, fapt pentru care a povestit întreaga aventură pe pagina sa de Facebook.

Redăm mesajul integral postat de Dani Oțil pe pagina sa de socializare:

„Nu, nu pentru asta v-am ajutat!
Weekendul trecut-Hard Enduro Bucovina. Sparg un capac la motor si sunt nevoit sa abandonez. Imping vreo 3-4 km, in cizme, cu ortezele, cotierele, camelback-ul, casca, etc. Cald. Dau de un sat. Nimeni pe strada. Era duminica. Probabil lumea s-a intors de la biserica si acum oamenii mâncau. Ma uit în toate curtile, macar sa aflu unde sunt si cat mai am pana la Câmpulung. Dupa un gard, un tanar de vârstă liceului:
-salut, in ce sat sunt?
-in Deia… Ati venit la concurs?
-am venit, dar nu am ajuns prea departe. Cat mai am pana la DN?
-4 km. Si pana la Câmpulung peste 25….nu stiu exact.
-pot sa iti las motorul in curte si il recuperez pe seara?
-sigur. O sa faceți mult pe jos pana la drumul mare. Va duc eu cu scuterul.
-mulțumesc.
-scuterul asta e slab, nu e ca motorul dvs.
-nu-mi mai zice dvs ca ma dau jos… Si spre deosebire de motorul meu, asta merge
-gata. Aici e DN-ul. Va las aici, dar stau pana va ia cineva. Duminica e mai greu.
– stai liniștit, ma ajuta fata… Am făcut două sute de poze in Câmpulung. sigur ma recunoaște cineva. Uite un milion sa bagi benzina in scuter. Esti un domn!
-mulțumesc, dar nu de asta v-am ajutat. Stau pana va ia cineva.
-daca imi mai spui dvs….
-eu totuși stau… Luați banii
-ba tu nu auzi ca nu sunt pt tine… Ci pt scuter(incerc eu sa îl prostesc, cu gandul la cum mi-ar fi prins mie un milion la vârsta lui)
Imi da banii inapoi si face patru pasi la stanga, sa fie sigur ca nu ii mai pot baga in buzunar.
… Dupa 20 de minute si vreo 25 de masini care nu opresc… Imi dau seama ca in localitatea Frumosu… Fața mea… Nu cadra.
-sun eu la un unchieș. Va duce el.
A sunat. Unchiul era mai mic ca mine :)… Macar nu imi spunea dvs. Om simplu – a făcut 60 de km duminica. I-am întins milionul… Cu mulțumiri… Pt benzina. Mi-a dat jumate înapoi.”