Lucrările la Strada Scurtă din Suceava au fost încheiate. Harșovschi: Au fost create 52 de locuri de parcare, s-au refăcut și trotuarele și amenajat parcul din zonă


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, luni dimineața, că lucrările pe Strada Scurtă din municipiu au fost finalizate.

El a menționat că odată cu reabilitarea acestei străzi s-au creat 52 de locuri de parcare, s-au refăcut complet trotuarele și s-au creat două noi treceri de pietoni, una la accesul spre poarta Spitalului Județean și o a doua la intersecția cu  Aleea Venus.

Totodată, a fost refăcut și parcul de la intersecția străzii Scurte cu bulevardul 1Mai prin modificarea aleilor, montarea de bănci noi și eliminarea gardului viu.

Proiectul a inclus și refacerea mai multor alei de acces către blocurile din zonă și urmează să fie finalizată și reabilitarea parcării de pe Aleea Venus situată lângă terenul de sport al Universității Suceava.

Harșovschi a mai anunțat că semaforul de la intersecția str. Scurtă cu bulevardul 1Mai are un nou automat și timpii acestuia pot fi acum modificați în funcție de condițiile cerute de traficul rutier din zonă.

La această lucrare s-au utilizat 427 de tone de binder (B.A.D.25) pentru o suprafață de 2.966,27 mp și 383,6 tone de strat de uzură (B.A.16) pentru 3.996,11 mp.

Totodată, au fost folosiți 574 de metri liniari de bordură mare și 400 metri liniari de bordură mică și 810 mp de pavaj.

Strada Scurtă înainte de modernizare

Intră acum și în grupul de