Şcoala Planetelor revine la Shopping City Suceava!


Intră acum și în grupul de

Înscrie-te la o nouă sesiune de lecţii interactice de astronomie, locurile sunt limitate!

 

Shopping City Suceava invită toți copiii să facă cunoștință cu fascinantul Univers! Dacă eşti pasionat de astronomie şi iți place să explorezi universul ia-ţi părinţii şi bunicii, şi vino la Şcoala Planetelor.

 

Timp de 4 zile, de joi 22 februarie până duminică 25 februarie 2018, în incinta Shopping City Suceava se va instala un planetariu gonflabil, imens, în care vor avea loc lecții interactive de astronomie, copiii învaţă despre sistemul solar, galaxii și bineînțeles despre fiecare planetă în parte, asistând chiar la simulări de coliziuni între acestea. Spectacolul durează 35-40 de minute și se repetă din oră în oră, în intervalul 10:00 – 18:00, pe durata celor 4 zile de eveniment.

Școala Planetelor este un proiect inedit ce își propune să îmbine educația și distracția, reprezentând totodată o metodă nouă şi modernă de a-i atrage pe copii spre cunoaştere şi ştiinţă. Accesul este gratuit, şi se face pe bază de programare telefonică prealabilă la tel. 0760.89.68.68, în limita locurilor disponibile. Spectacolele se adresează participanților cu vârste între 5 – 14 ani, în grupuri organizate sau cu însoțitori.

 


Intră acum și în grupul de