Suceveanca Otilia, prima artistă din România care a filmat un videoclip la New York


Intră acum și în grupul de

Suceveanca Otilia a lansat un nou videoclip, pentru piesa „I Don’t Know”, realizată în colaborare cu Deejay Fly.

Potrivit managerului artistei, Ionuț Bejinariu, frumoasa cântăreață este prima artistă din România care a filmat un videoclip la New York, regia aparținând lui Richard Stan.

„Am pus mult suflet la această piesă și pot spune că este preferata mea! Îmi place mult întregul proiect, am fost foarte entuziasmată să filmez la New York și am ajuns acasă cu amintiri frumoase!”, a spus Otilia.

Artista a vizitat pentru prima oară New York-ul, la sfârșitul lunii februarie, timp de câteva zile, împreună cu managerul său, Ionuț Bejinariu și regizorul Richard Stan.

Cei trei au participat la ceremonia de decernare a premiilor Golden Panther Music Awards 2018, unde Otilia a fost premiată pentru Best Balkan Act.

„Mă mândresc că am reușit să filmez în orașul lui Notorious B.I.G., KRS-One, Nas, Jay-Z sau 50 Cent. New Yorkul este, într-adevăr, special, iar în videoclip am vrut să evidențiez lucrul ăsta. Am ales să filmez cu Otilia în locații reprezentative, am mers foarte mult pe jos, a fost o experiență marfă”, povestește Richard Stan.

Ionuț Bejinariu a adăugat faptul că Broadway, Times Square, Brooklyn Bridge, Statuia Libertății, Empire State Building, Trump Tower și New Jersey sunt câteva dintre locațiile-cheie unde regizorul a ales să filmeze cu Otilia pentru acest videoclip, iar proiectul a fost lansat sub sigla JHaps Records, muzica: Alexandru Pal, mix&master: Alexandru Truță, versuri: Diana Elena Păcurar și Andreea-Loredana Mînicuță, artwork: Catalin Cristea @Massy.

„Pe lângă călătoriile dese pe care le face pentru a susține concerte în diferite colțuri ale lumii, Otilia petrece mult timp și în studio. Artista a lansat 5 videoclipuri în ultimele 6 luni și deja se pregătește pentru o altă serie de filmări”, a menționat  Ionuț Bejinariu.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de