5 SECRETE pentru a straluci la petrecerea ta de majorat


Intră acum și în grupul de

Pentru domnisoare, implinirea varstei de 18 ani devine prilejul perfect pentru a cere parintilor sa le organizeze o petrecere fabuloasa, la care sa-si invite colegii de clasa, prietenii sau vecinii. Fiecare isi doreste sa fie in centrul atentiei, sa fie admirata, invidiata, iubita, asa ca, se straduieste din rasputeri sa creeze o seara de neuitat pentru toti cei prezenti. Evident ca, cerintele vor fi unele care ii vor speria pe parintii responsabili cu plata cheltuielilor aferente acestui chef de proportii.

Daca vrei sa fii sigura ca totul va decurge foarte bine si ca invitatii vor fi incantati de petrecerea ta, trebuie sa tii cont de cateva secrete pe care le poti obtine de la cunoscutii care au trecut printr-o astfel de experienta sau culegandu-le de pe internet, de pe blogurile tinerilor care abunda de tot felul de lucruri interesante si usor de pus in practica.

Iata cum sa arati senzational la petrecerea organizata cu ocazia implinirii celor 18 primaveri:

  1. Gandeste-te unde le-ar placea prietenilor sa se distreze pe cinste si rezerva localul cu mai mult timp inainte pentru a fi sigura ca va fi liber in ziua cu pricina. Desi parintii s-ar putea sa nu fie de acord cu restaurantul sau clubul respectiv, incearca sa-i convingi ca asta te va face fericita si ca, o data in viata implinesti aceasta varsta frumoasa. Cu siguranta se vor lasa convinsi!
  2. Fa o lista cu toti prietenii pe care te gandesti sa-i inviti si tine cont de cat de mare este localul si de posibilitatile financiare ale parintilor. Nu are rost sa chemi toate cunostintele pe care le ai sau toate rudele, nu este nici nunta, nici botez. Important este sa te simti bine in compania invitatilor, sa te inconjori de oameni care te apreciaza;
  3. Rochia de seara este esentiala cu aceasta ocazie si trebuie sa depui ceva efort sa o gasesti. Din fericire pentru tine, ai mereu aproape internetul care abunda de magazine online, gata oricand sa-ti satisfaca orice pretentie, asa ca intra pe site si alege din multimea de modele chic acea rochie care sa te puna in evidenta si sa te faca sa stralucesti;
  4. Nu uita de coafura moderna si fa-ti o programare la un coafor ,aranjeaza-te in asa fel incat sa asiguri un echilibru cu outfitul ales. Sfatul specialistilor este sa nu alegi vreo tunsoare indrazneata tocmai acum, caci exista posibilitatea sa fie un esec total si sa te simti rau tocmai cu ocazia acestui eveniment foarte important din viata ta. Gandeste-te bine inainte si alege o coafura interesanta, tinereasca, proaspata!
  5. Manichiura trebuie sa fie impecabila, accesoriile sa completeze cu brio rochia, make-up-ul sa fie profesional, in asa fel incat sa te puna in valoare fara sa iti incarce tenul si sa te faca sa pari mai batrana. Daca nu te pricepi sa iti faci singura manichiura sau make-up-ul, ar fi o idee buna sa te duci la un salon sau sa chemi acasa pe cineva priceput.
  6. Tine cont de aceste secrete atunci cand te pregatesti pentru sarbatorirea majoratului. Astfel ,vei face o impresie buna si te vei simti minunat in propria ta piele!

Surse foto: https://www.shutterstock.com (S.C.)


Intră acum și în grupul de