Gheorghe Flutur a inspectat din nou lucrările de reparații la drumurile județene. Se lucrează până seara târziu și sâmbăta. Până de Paști pe toate drumurile județene afectate după iarna grea se va circula normal. El a cerut CNAIR să-și repare traseele de drumuri naționale și DN 2 și DN 17 pentru că arată dezastruos


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, luni, lucrările de reparații la drumurile județene din județ și a anunțat că până la Paști pe toate drumurile județene afectate de iarna grea se va circula normal.

Flutur a mers luni la Bosanci, pe drumul județean care leagă Suceava de Dolhasca arătând că se toarnă „covorașe asfaltice”.

„Mă bucur că putem să aducem drumul la starea normală. E un drum deteriorat. Aici așteptăm ca peste o lună de zile să începem proiectul cu fonduri europene. Drum modernizat, cu două straturi de asfalt, cu acostamente pregătite. În momentul de facem reparații să ajungă drumul la capacitatea normală de circulație”, a spus Flutur.

El a menționat că s-au mai turnat covorașe asfaltice la Ipotești și se intră cu plombări la Liteni și la Dolhasca spre Budeni.

Președintele Flutur a mai spus că s-a finalizat de reparat un tronson de drum județean Dărmănești-Costâna care a fost adus la starea normală.

Totodată el a arătat că s-au  început lucrările de reparații la Vama-Moldovița, iar cât de repede se va  începe și la Broșteni-Holda, dar și la Mălini.

Președintele Gheorghe Flutur a menționat că sunt mai multe puncte în județ unde se intervine și că sunt trei utilaje mari, full-jet, cu care se plombează drumul în zona Rădăuți spre Bilca, între Frătăuți și Bilca.

„Suntem în plină campanie de reparare a drumurilor județene și așa cum am promis oamenilor sper să le aducem la starea normală de funcționare până de Paști.Lucrăm până seara târziu și se lucrează și sâmbăta”, a spus Flutur.

El a mulțumit constructorilor și i-a asigurat pe suceveni că va face tot ce depinde de el să fie aduse drumurile la starea normală după o iarnă destul de grea.

Președintele Gheorghe Flutur a mai spus că dacă CJ Suceava intervine pe drumurile județene, nu același lucru poate spune de drumurile naționale.

„Drumurile naționale arată dezastruos și DN 17 și DN 2. Dacă vă uitați pe zona Palma, dacă vă uitați la Cacica, la Solca. Am făcut demersuri la CNAIR să-și repare aceste drumuri. Noi ne facem treaba sper să și-o facă și ei”, a conchis Gheorghe Flutur.(T.B.)


Intră acum și în grupul de