5 motive pentru care pariorii profesioniștii adoră cota 2


Intră acum și în grupul de

Cota 2, alături de biletul zilei și de pontul zilei reprezintă principalele atracții în rândul pariorilor autohtoni. Totuși, este ceva special la cota 2, pentru că aproape fiecare parior este cumva fermecat de acest coeficient la un moment dat. În afară de începători, nu prea există pariori care să nu fi încerca cel puțin odată o strategie bazată pe o cotă de 2.

Vrei să afli de ce este cota 2 atât de populară? Popularitatea de care se bucură astăzi cota 2 nu este întâmplătoare, ci are în spate câteva motive bine-întemeiate. Iată despre ce este vorba:

1. Cota 2 este foarte flexibilă

Pariorii apreciază cota 2 pentru că le oferă nenumărate posibilități de a se folosi de acest coeficient. Gândește-te că poți aplica tot felul de strategii, de la clasicele Martingale sau Fibonacci și până la metoda celor 5 pași, atâta timp cât vizezi o cotă medie de aproximativ 2.

Metoda celor 5 pași este, de fapt, un tip de strategie des întâlnită în rândul pariurilor, care presupune jucarea unei cote de 2 la un anumit ordin. Pot fi 3, 5 sau 10 pași, însă mecanismul este același. Practic, se aplică metoda rostogolirii, plecându-se la o miză inițială, urmărind a se câștiga o succesiune de „n” pariuri. Dacă vorbim de 1 ca fiind miza și am viza 5 pași, avem o îndeplinit practic o cotă totală de 32 (1*2*2*2*2*2) pentru a avea succes. Practic, folosind această metodă, este nevoie de o singură succesiune corectă pe lună pentru a realiza profit, în cazul în care se joacă un pariu pe zi.

2. Cota 2 merge uns cu conceptul de pariuri de valoare

Știm bine că pariorii profesioniști joacă online, caută întotdeauna pariuri de valoare și nu merg deseori pe mâna favoriților. Despre ce e vorba? Totul constă în felul în care sunt făcute cotele.

Spre exemplu, dacă am avea un meci de tenis între doi sportivi care au șanse egale de a se impune din punctul de vedere al casei de pariuri, aceștia nu primesc fiecare cota de 2.00 cum ar fi normal din punct de vedere matematic, ci primesc cote de aproximativ 1.90 fiecare. Această diferență este marja de câștiga a operatorului.

Pariorii de top spun că singura variantă de a învinge casa pe termen lung și de a realiza profit este să mizezi numai pe pronosticurile care au o cotă mai mare decât ar trebui să aibă în realitate, oferindu-ți astfel un mic avantaj pe termen lung. Pentru a putea aplica conceptul, trebuie jucată o miză fixă pe fiecare pariu, iar rezultatele se pot vedea după mii de pariuri jucate.

3. Cota 2 poate fi și o colecție de pronosticuri sigure

Cine se gândește că pariurile și strategiile cu cotă 2 trebuie să fie pariuri individuale se înșală. Cota 2 poate fi realizată și din două, trei sau chiar patru pronosticuri cu cote mici. Ca exemplu, dacă ai 4 selecții cu o cotă individuală de 1.20 pe un bilet, vei atinge o cotă totală de 2.07. Ei bine, dacă vezi astfel lucrurile, probabil că nu ți se mai pare așa greu să prinzi o cotă de 2 în fiecare zi, nu? Practica este mai grea decât teoria, dar

4. Cota 2 zilnică este o rubrică des întâlnită pe site-urile de pariuri

Site-urile de pariuri din România, precum și unele din străinătate, au început să se axeze pe pariurile cu cotă 2 în ultimii ani.  Specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România nu fac excepție de la această regulă, întrucât furnizează o cotă 2 în fiecare zi, de regulă formată din două selecții. Este adevărat, că nu există o cotă 2 sigură și nici garanții atunci când joci la pariuri sportive, însă dacă ești tentat de această abordare vei găsi numeroase resurse din care te vei putea inspira în analiza ta de zi cu zi.

5. Cota 2 poate fi transpusă și la jocuri de cazinou

Ruleta și Blackjack-ul îți oferă posibilitatea să aplici strategiile tale de la pariuri sportive bazate pe cotă 2 fără nici un fel de bătăi de cap. Ba mai mult decât atât, dacă dorești să efectuezi simulări mai rapide, poți folosi jocurile de cazinou sau chiar și pariuri pe anumite sporturi virtuale (curse de câini, curse de cai, fotbal virtual, tenis virtual, speedway etc.). Dacă stai bine să te gândești, chiar și la poker poți folosi aceste strategii, întrucât există turnee de tip Heads-Up.

Așadar, este limpede că posibilitățile de folosire ale cotei 2 sunt numeroase și de aceea, se mulează pe stilul celor mai mulți dintre pariori. Dacă ești curios să încerci o astfel de abordare, nu uita că pariurile trebuie să fie o distracție pentru tine și nicidecum să nu-ți treacă prin cap să le consideri ca fiind o sursă sigură de câștig. Te invităm să pariezi responsabil și să nu depășești limita bunului simț! (ADV)


Intră acum și în grupul de