Mahoni.ro propune idei de tinute reusite pentru pasionatele de moda


Intră acum și în grupul de

Pentru femeile care sunt in pas cu tendintele, care se documenteaza constant cu privire la ce se poarta, atat ca materiale, dar si ca nuante si croi, alocarea timpului pentru crearea de noi tinute este intotdeauna o prioritate. Cu toate acestea, vor fi momente de impas, care necesita consultarea sugestiilor oferite de catre specialisti: propunerile magazinelor online pentru sezonul in curs, recomandari de integrare a pieselor vestimentare in tinutele zilnice si alte sfaturi de achizitie.

Sfaturi utile pentru alegerea hainelor de vara

Dincolo de tendinte si materiale pretioase, garderoba trebuie sa contina, in primul rand, haine si incaltaminte care sunt confortabile. In fond, chiar si pentru evenimentele care impun un cod vestimentar anume, tinuta purtata trebuie sa emane naturalete si siguranta de sine, fiind mai degraba o continuare a stilului personal. 

Care sunt criteriile de selectie pentru hainele de vara?

  • Materiale

Temperaturile din timpul verii impun purtarea materialelor confortabile, care permit pielii sa respire. Pantalonii, bluzele si salopetele de vara sunt confectionate din materiale subtiri, moi, vaporoase.

  • Lungimi si croi

Un aspect impatabil privind colectiile de salopete femei de anul acesta este diversitatea. Fie ca este vorba despre lungimea pantalonilor si manecilor, fie despre croiul salopei, variantele sunt numeroase.

Regula de selectie este ca salopeta, ca orice alt articol vestimentar, sa fie aleasa in functie de proportiile corecte. In cazul salopetelor, diferenta vine din faptul ca modelele sunt numeroase, existand croiuri adecvate pentru toate tipurile de siluete.

  • Culori

Daca este un criteriu asupra caruia toti expertii in moda au cazut intotdeauna de acord, este cel legat de culorile vestimentatiei. De aceea, piesele de imbracaminte, dar si incaltamintea trebuie alese conform nuantei pielii si a parului. Totodata, se va tine cont si de trasaturile fiecarei persoane in parte, precum si de preferintele personale.

Spre exemplu, femeile cu pielea deschisa la culoare pot purta verde intens, visiniu, albastru inchis, in timp ce tenul masliniu permite purtarea nuantelor pastelate, bleu, nuantele de bej, crem. Bineinteles ca nu exista restrictii, daca o culoare se contopeste perfect cu trasaturile unei persoane.

In ceea ce priveste salopetele de vara, modelele potrivite pentru tinutele de zi sunt mai ales cele cu imprimeuri florale sau alt tip de imprimeu, iar pentru seara, o alegere corecta este salopeta de culoare neagra, pentru evenimentele elegante. Daca invitatia este pentru o petrecere cocktail sau una de seara, care are loc in gradina, se poate alege dintre salopetele colorate, in dungi.

  • Stil

Ocazia si locul sunt doua chestiuni esentiale, care dicteaza stilul vestimentar si modelul hainelor selectate, in general. Cu dimensiunile corecte si accesoriile potrivite, purtarea unei salopete dama elegante poate scoate din anonimat orice femeie.

Salopetele de vara de la Mahoni.ro – piesele cheie pentru tinute spectaculoase

Pentru crearea unor tinute care sa fie remarcate, este nevoie de niste piese vestimentare pe masura. Acest lucru nu inseamna insa cumparaturi in exces, ci crearea unei garderobe de baza, care contine elemente din materiale delicate, rezistente, la propriu si la figurat: calitate si bun-gust.

Crearea unei garderobe capsula pentru sezonul cald va include si achizitionarea a unui model de salopeta elegante, intr-o singura culoare, precum si a unui model colorat, inflorat, de purtat in vacanta pe care le gasesti online, pe Mahoni.ro (Advertorial)


Intră acum și în grupul de