DE CE să fii model videochat? Află acum aspectele pe care și bucovinencele ar trebui să le știe


Intră acum și în grupul de

Te afli într-o situație delicată și ai nevoie urgent de o sumă însemnată de bani, pe care nu ai cum să o obții? Chiar dacă nu e văzută cu ochi buni de majoritatea oamenilor, meseria de model videochat îți poate asigura un venit suplimentar rapid!

În România, videochatul, la fel ca oricare altă activitate economică, funcționează conform legislației în vigoare. Dacă te gândești să fii un astfel de model, trebuie să știi că, la fel ca în alte cazuri, vei avea un loc de muncă și un program pe care îl stabilești la începutul fiecărei săptămâni. Bineînțeles că toate acestea vin la pachet cu o serie de drepturi și obligații.

În plus, vei fi remunerată conform unui contract pe care îl vei semna.

Ce beneficii ai dacă ești model videochat?

  • Stabilitate financiară – În acest domeniu, ai șansa de a obține venituri considerabile. Ce îți rămâne de făcut? Trebuie doar să te implici, să fii determinată și să ții cont de sfaturile trainerilor. Spre deosebire de orice alt sector, sumele castigate din videochat te vor ajuta ca, în circa 2-3 ani, să îți împlinești visul și să pui baza unui viitor de care să fii mulțumită la un moment dat;
  • Program flexibil – Îți poți face singură programul de muncă. De obicei, acesta  este organizat în trei ture. Astfel, pentru a-ți atinge obiectivele financiare, ai nevoie, în medie, de 40 de ore lucrate săptămânal, ca la orice alt loc de munca;
  • Jobul ideal = distracție. Această profesie, care se desfășoară în condiții legale, înseamnă, mai precis, dialogul, prin intermediul internetului și al accesoriilor aferente, cu oameni din alte părți. Deosebirea dintre rețelele de socializare și aceste platforme speciale este faptul că pe cele din urmă se achită o sumă de către doritori pentru a putea purta conversații video.

De cele mai multe ori, utilizatorii unui astfel de site sunt oameni care își doresc să renunțe, pentru o clipă, la activitățile monotone sau să uite de situațiile care îi macină. Ei nu vor să împărtășească cunoscuților problemele sau dorințele lor, ci vor să-și facă ziua mai frumoasă, socializând cu persoane care au mereu o atitudine pozitivă și îi ajută să se deconecteze.

Desigur, subiectele discuțiilor pot varia semnificativ, ți se pot solicita acțiuni pe care nu dorești să le duci la bun sfârșit, însă nu ești constrânsă să accepți orice, mai ales dacă te scot considerabil din zona de confort;

  • Evoluție permanentă – Videochatul este o oportunitate de a avansa în carieră, de a progresa, de a participa la cursuri periodice, de a-ți modela personalitatea și de a-ți construi un stil aparte de muncă.

Programul este unul foarte bine coordonat de către specialiști, pentru a te bucura de cele mai bune ore online, cu trafic calitativ și pentru a avea venituri pe măsura așteptărilor tale.

Dacă te gândești serios să te orientezi spre un astfel de domeniu, descoperă oferta de la Kendra STUDIO și alege varianta cea mai potrivită pentru tine.

În concluzie, există numeroase motive pentru care tinerele pot opta pentru acest job, care le poate oferi stabilitate financiară. Cu excepția persoanelor foarte timide, pudice sau interiorizate, videochatul poate fi practicat de orice. (Advertorial S.C.)

Sursă foto: shutterstock.com


Intră acum și în grupul de