Iată ce articole vestimentare să iei în bagaj pentru concediul tău de vis!


Intră acum și în grupul de

Zilele călduroase de vară își fac timid apariția și te duc cu gândul mai aproape de concediul la mare. Dacă faci parte dintre persoanele ce nu își doresc să împacheteze multe haine sau nu au o deosebită plăcere pentru a face bagaje, află că pregătirile pentru vacanță nu trebuie să fie neapărat pline de stres și supărare.

Există o soluție foarte simplă pentru un concediu petrecut oriunde – într-un oraș cosmopolit din Europa sau pe o plajă însorită de pe malul Mediteranei.

Atunci când nu dispui de foarte mult spațiu în bagaj sau dorești să economisești loc pentru piesele achiziționate în orașele vizitate, o garderobă capsulă, formată din 10 articole, te va ajuta să scapi de neplăcerea planificării în detaliu a hainelor ce pot fi luate în valiză și îți va garanta un stil chic și atemporal.

Care sunt elementele esențiale pentru un look perfect?

1.   Rochie de zi/seară

O rochie ușoară, înflorată, midi sau lungă, va putea fi purtată atât la plajă, cât și în plimbările de seară prin stațiune sau prin oraș. Combină cu o eșarfă simplă pentru un look complet.

2.   O eșarfă

O poți înfășura în jurul gâtului în avion, sau o poți purta în diferite alte moduri: pe umeri în serile răcoroase sau în jurul taliei pe plajă. Aceasta este o piesă foarte utilă, ce nu trebuie să lipsească din bagajul tău. Optează pentru un imprimeu simplu sau ieșit din comun, ce va pune în valoare tricoul alb sau costumul de baie negru.

3.   Sandalele de piele

Să te simți confortabil nu înseamnă să porți încălțări lipsite de stil. Alege o pereche de sandale de damă din piele naturală ce îți vor purta pașii atât pe nisipurile fierbinți, cât și prin ruine și obiective turistice.

4.   Tricoul alb

Un tricou alb trebuie să îți fie nelipsit din garderobă. Pe lângă faptul că poate fi purtat cu orice piesă (fustă, pantaloni, rochie, salopetă, etc.), această culoare reflectă razele soarelui și îți va ține răcoare. Alege un material natural ce permite pielii să respire și bucură-te de vacanță.

5.   Bluză vaporoasă

O piesă vestimentară ce poate fi combinată atât cu pantaloni, cât și cu fuste, bluza vaporoasă este un accesoriu foarte versatil ce te va scoate din anonimat.

6.   Pantaloni largi

Din in, bumbac sau mătase, în culori neutre sau cu imprimeuri îndrăznețe, pantalonii largi trebuie să fie nelipsiți din bagaj. Foarte comozi și ușori, îți vor garanta confortul în plimbările tale, dar și un look stilat pentru fotografii.

7.   Fustă midi

Deosebit de versatilă, asemenea rochiei de zi/seară, o fustă midi mai largă va fi potrivită atât pentru plimbări pe plajă, cât și pentru cina luată la o terasă frumoasă. Profită de ocazie și achiziționează modelul perfect pentru tine!

8.   Costum de baie

Nu trebuie să lipsească din bagaj atunci când destinația ta este o plajă însorită! Alege un model întreg sau din două piese, cu un imprimeu vesel, ce te va binedispune.

9.   Un kimono răcoros

Pentru serile la terasă sau pentru o zi mult prea însorită, kimonoul este alegerea perfectă. Alege un model până la genunchi sau până în pământ și stilizează costumul de baie sau transformă ținuta simplă de plimbare într-una foarte chic.

10.                  O pălărie

Indiferent de locul în care alegi să îți petreci vacanța, pălăria de paie nu iese niciodată din tendințe.

Așadar, chiar dacă îți dorești să vizitezi o capitală europeană sau să sorbi cocktailuri în timp ce asculți sunetul valurilor, această idee de garderobă îți va pune în valoare stilul, fără să ocupe foarte mult loc în valiză. Vei putea, astfel, să alegi multe alte obiecte ce îți vor aminti pentru tot restul vieții de acea vacanță minunată!(S.E.O.)

Sursă foto: Shutterstock.com


Intră acum și în grupul de