Cine va câștiga Ligue 1 în 2021? Există două mari favorite!


Intră acum și în grupul de

Celebra Ligue 1 a Franței se apropie de sfârșit, iar cursa pentru titlul de campion devine tot mai strânsă. Este un spectacol atât pentru privitorul de rând, cât și pentru iubitorii de pariuri care așeaptă cu sufletul la gură să vadă concluzia ediției din 2021.

Dacă te numeri, însă, printre persoanele care nu au pus încă niciun bilet la pariuri și care vor să își măsoare atent șansele, acesta este ghidul pentru tine.

PSG este marea favorită la câștigarea cupei

Două echipe se evidențiază în acest sezon. Paris Saint-Germain (PSG) este marea favorită la câștigarea titlului, în pofida faptului că, aproape de finalul competiției, se află la câteva puncte în spatele celor de la Lille.

Cotele pentru Liga 1 Franța pe Sportingbet indică o cotă de 1.70 pentru echipa lui Neymar, urmată apoi de o cotă de 3.00 pentru Lille, actualii lideri ai ligii.

Însă, poziționarea din prezent a lui PSG nu este singurul lucru de luat în considerare. Performanța ofensivă a echipei a fost lăudată de experții în fotbal, evidențiându-se prin jocul lui Kylian Mbappe, marcatorul cu cele mai multe goluri ale Ligii 1 din acest an: 20 în 26 de meciuri, mai exact.

PSG mai are un avantaj: are la activ cele mai multe victorii din turneu, câștigând 20 din cele 31 de meciuri pe care le-au disputat.

Cât despre Lille, echipa care se află, momentan, înaintea celor de la PSG, se poate menționa faptul că are în portofoliu cele mai puține înfrângeri din campionat, pierzând numai trei dintre partidele lor.

Cât despre restul competitorilor, analiștii și pariorii nu își pun prea mult baza într-o victorie minune a echipelor Lyon și Monaco, care se află la o distanță considerabilă în cote, comparativ cu cei doi lideri: 10.00 și 11.00, respectiv.

Important de reținut – cotele se pot schimba oricând, așadar, este bine să verifici care sunt acestea înainte de a plasa un pariu!

În Liga 1 au jucat nenumărate cluburi de-a lungul timpului, de la înființarea sa

De-a lungul istoriei îndelungate a Ligii, și-au disputat trofeul peste 70 de cluburi. Cele mai titrate, care au avut un parcurs spectaculos în competiție, sunt: Paris Saint-Germain, Olympique Lyon, Olympique de Marseille, AS Monaco, AS Saint-Etienne, Lille OSC și Girondins de Bordeaux.

Miza este mare și pentru următoarele echipe din clasament. A patra se califică automat în Europa League. Tot în această competiție se califică și câștigătoarele din Cupa Franței și din Cupa Ligii.

Trofeul campionilor este disputat de echipele câștigătoare din Ligii 1 și din Cupa Franței. Echivalentul acestui meci este SuperCupa organizată în alte țări. (S.E.O.)

Sursă foto: Shutterstock.com.


Intră acum și în grupul de