Magazinul Instalațiilor din Suceava – partenerul tău în construcții și instalații!


Intră acum și în grupul de

Dacă lucrezi în domeniul construcțiilor sau ai decis să îți construiești propria casă, sunt câteva produse de care ai absolută nevoie. Elementele termice și electrice sunt de nelipsit, iar finisajele și amenajările interioare au și ele o mare importanță. Pentru a le cumpăra pe toate ai nevoie de drumuri lungi până la magazinele de specialitate sau doar o conexiune la internet pentru a le comanda online!

Magazinul instalatiilor – partenerul tău în construcții și instalații! Această firmă dispune și de două magazine fizice în Suceava și este locul din care poți achiziționa toate produsele de care ai nevoie. Produsele disponibile cuprind accesorii și instalații termice&electrice, utilaje și echipamente de protecție pentru construcții, accesorii pentru gresie și faianță, parchet, vopsea și tencuieli decorative, calorifere pentru baie; baterii pentru baie; produse pentru hidroizolațiile de la baie, totul pentru bucătărie, scule și unelte, dar și produse de sezon.

Construirea unei case sau a unei alte clădiri trebuie să fie urmată și de sisteme complete pentru confortul termic. Un sistem de incalzire prin pardoseala este o alegere bună  în cazul unei clădiri extinse sau a încăperilor de la parter. Aceasta asigură suficientă căldură pentru ca toți cei care locuiesc sau lucrează în clădirea respectivă. De asemenea, încălzirea prin pardoseală economisește din suma facturilor la energie electrică și combustibil.

În cadrul magazinului online vei putea beneficia și de kit incalzire in pardoseala pentru a-ți facilita instalarea acesteia. Kitul conține tot necesarul pentru încălzirea în pardoseală. Dintr-o cameră tehnică poți controla cum se va distribui căldura și care este temperatura pe care dorești să o atingă.

Magazinul Instalațiilor – partenerul tău în construcții și instalații!

Orice construcție ai dori să efectuezi sau dacă vrei să renovezi o casă, vei avea nevoie de cele mai bune soluții per total. Cu alte cuvinte, cu cât sunt mai eficiente produsele utilizate, cu atât mai puțin vei avea nevoie de îmbunătățiri într-o perioadă lungă de timp.

Stocul produselor include și scări de aluminiu care sunt atât de necesare într-o construcție. Fie că te ocupi personal de construirea casei tale sau apelezi la o echipă specializată, scările sunt extrem de utile și nu doar la faza de construcție. Decorarea casei, schimbarea becurilor sau înlocuirea perdelelor sunt doar câteva dintre cazurile în care ai nevoie de o scară.

Site-ul dispune de o varietate de produse, ideale pentru viitorul tău cămin! Fie te deplasezi până la unul dintre magazinele fizice ale echipei Mancaro – Magazinul Instalatiilor -, fie comanzi tot din confortul casei tale. Poți alege produsele necesare împreună cu personalul Mancaro. Aceștia sunt cei mai în masură să îți ofere consultanță specializată.

Contact Magazinul Instalațiilor:

Strada Șoimului nr. 4, Suceava

0746 326 668

[email protected]


Intră acum și în grupul de