Plănuiești o vacanță pe litoral cu fetița ta? Iată 3 lucruri pe care este obligatoriu să le ai la tine!


Intră acum și în grupul de

Vara este o perioadă excelentă pentru noi aventuri împreună cu familia. Dacă ai decis să pleci la mare cu fetița ta, trebuie să ai în vedere o serie de factori care te vor ajuta pe tot parcursul sejurului. Distracția este, cu siguranță, garantată – însă, pentru ca totul să meargă ca pe roate, nu uita să-ți echipezi bagajul cu toate cele necesare. Așadar, planificarea unei călătorii include și alcătuirea unui geamantan bine dotat, din care să nu-ți lipsească nimic.

Iată care sunt cele 3 tipuri de obiecte pe care trebuie să le iei cu tine atunci când pleci la mare cu copilul tău!

  1. Încălțăminte potrivită

Încălțămintea este, în general, un detaliu important. Totuși, atunci când vine vorba despre o vacanță la mare, este bine să găsești un echilibru optim între comoditate și confort termic. De aceea, sandalele reprezintă o alegere perfectă, deoarece vin în întâmpinarea ta cu toate caracteristicile ideale. Caută modele deosebite și potrivite pentru fetița ta. În mod cert, vei descoperi o pereche de sandale de fete de la 4Kids România, cercetând gama pusă la dispoziție de aceștia.  Alege o culoare specială, dar și un design aparte, care să-ți placă!

  1. Cremă cu factor SPF

Soarele poate avea o mulțime de efecte negative, mai ales pentru copii. Pentru a combate acest fenomen, este important să limitezi timpul petrecut la plajă, dar și să optezi pentru produse care să vină în ajutorul tău. Crema de protecție este foarte utilă, fiindcă creează o barieră între piele și razele UV. De regulă, dacă vrei ca acțiunea acesteia să fie completă, este recomandat să te orientezi către un factor de protecție ridicat (precum SPF 50). Urmează sfaturile specialiștilor și ai grijă cât de mult îți expui fetița la soare – totul trebuie să fie abordat într-un mod controlat, pentru a evita riscurile.

  1. Accesorii vestimentare pentru protecție

Un alt lucru pe care îl poți face pentru a te feri de razele nocive ale soarelui, este să selectezi câteva accesorii vestimentare utile. Fie că achiziționezi o șapcă sau o pălărie, fie că preferi bandanele sau eșarfele, este esențial ca creștetul copilului să fie cât mai bine acoperit. Astfel, cea mică nu va face insolație și va fi protejată pe tot parcursul sejurului! Însă, chiar dacă optezi pentru aceste variante folositoare, alternează momentele de stat în soare cu cele de stat la umbră, cât de des poți.

În concluzie, în cazul în care planifici o călătorie inedită pe litoral, în care să te distrezi pe cinste cu fetița ta, nu omite amănuntele care își pot pune serios amprenta asupra concediului tău. Fii pregătită din toate punctele de vedere și pornește în aventura respectivă, știind că te-ai gândit la toate și că nu ți-a scăpat niciun detaliu important! În așa fel, nu-ți mai rămâne nimic altceva de făcut decât să te simți bine, să te bucuri de mare, soare și nisip, creând amintiri unice împreună cu micuța ta! (S.E.O.)

Sursă foto: Pixabay.com.


Intră acum și în grupul de